۵ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۲۳

استاندار خراسان شمالی مطرح کرد؛

لزوم علت یابی تصادفات خراسان شمالی/ حوادث کاهش یابد

لزوم علت یابی تصادفات خراسان شمالی/ حوادث کاهش یابد

بجنورد- استاندار خراسان شمالی گفت: دستگاه های متولی باید اقدامات لازم برای کاهش تصادفات و حوادث جاده ای را از طریق علت یابی انجام دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا حسین نژاد پیش از ظهر جمعه در ستاد راهبری تصادفات خراسان شمالی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار کرد: تکلیف شرعی و قانونی تمام دست اندرکاران و دستگاه‌های متولی، کاهش حوادث، تصادفات و نجات جان انسان‌ها است.

استاندار خراسان شمالی ادامه داد: از ابتدای سال جدید تاکنون شاهد همراهی خوب تمام دستگاه‌های متولی اجرایی استان جهت مدیریت راه‌ها و روان سازی مسیرها هستیم.

وی خاطر نشان کرد: علت یابی برای کاهش حوادث به صورت ارائه و تدوین برنامه از سوی دستگاه‌های اجرایی متولی استان الزامی است.

حسین نژاد به بازدیدهای میدانی از مجموعه‌های پلیس راه، راهداری، هلال احمر و اورژانس در ایام نوروز اشاره کرد و گفت: با بازدیدهای صورت گرفته امنیت تفرجگاه‌ها و روان سازی مسیرها به خوبی مدیریت شده است.

حسین نژاد تصریح کرد: برای اهداف کوتاه مدت نباید موضوعی به خاطر کمبود اعتبارات متوقف شود و برای اهداف میان مدت و بلند مدت نیز تقسیم کار و وظایف از سوی دستگاه‌های اجرایی متولی ضروری است.

کد خبر 5453442

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha