به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجان شرقی، محمد فرشکاران در جلسه سهم شرکت برق منطقهای در افزایش تولید ناخالص داخلی استان، اظهار کرد: یکی از عمده ترین چالشهای استان، انرژی و به ویژه تأمین برق است.
وی، بر ضرورت تقویت پستها و تجهیزات انتقال برق در استان تاکید و تصریح کرد: ظرفیت پستها و خطوط انتقال برق در کشور محدود است و باید قبل از احداث نیروگاه به فکر پستهای ثابت برق باشیم!
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجان شرقی متذکر شد: وزارت نیرو وظیفه دارد در گستره کشور همگام با وضعیت اقتصادی و صنعتی استانها پیش رود؛ در حالی که به نظر میرسد منطقه آذربایجان با وجود همه ظرفیتهای صنعتی در حاشیه تأمین برق قرار گرفته است!.
فرشکاران ادامه داد: با این اوصاف باید خلاءهای تأمین برق استان را در سالهای قبل که باعث شده در آلترناتیوهای شهرکهای صنعتی و ورود و خروج سرمایهگذاری به صورت غیرمستقیم تأثیر بگذارد، پر کنیم.
وی با بیان اینکه برای حرکت به سمت توسعه پایدار و افزایش GDP کمبود برق همانند ترمز عمل میکند، خاطرنشان ساخت: در شهری مثل زنجان چهار پست ثابت برق وجود دارد؛ ولی آذربایجان شرقی که یک استان برخوردار بوده و در توازن صنعتی کشور تأثیرگذار است، حتی یک پست ثابت برق ندارد!
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجان شرقی در بخش دیگری از صحبتهای خود توضیح داد: آذربایجان شرقی دومین استان دارای پتانسیل انرژی خورشیدی بوده و به خاطر برودت هوا کارآیی سلولهای خورشیدی در اینجا بسیار بالا است.
فرشکاران افزود: باید تدابیری اندیشیده شود تا سرمایه گذاری در این عرصه دارای توجیه اقتصادی بوده و برای سرمایه گذاران جذابیت لازم را داشته باشد.
در این جلسه رسول اسماعیلزاده، مدیرعامل شرکت برق منطقهای به ارائه گزارشی از وضعیت تأمین انرژی برق در استان و بیان چالشها و دغدغههای موجود پرداخت.
نظر شما