۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۵۲

امام جمعه خرمشهر:

ناتمام ماندن پروژه‌ها زیبنده خرمشهر نیست

ناتمام ماندن پروژه‌ها زیبنده خرمشهر نیست

خرمشهر- امام جمعه خرمشهر از نیمه تمام ماندن پروژه‌ها در این شهرستان که قرار بود به مناسبت سالروز سوم خرداد به بهره برداری برسند، انتقاد کرد و آن را زیبنده خرمشهر ندانست.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدجواد عادل پور عصر امروز یکشنبه در حاشیه نشست ستاد بزرگداشت سوم خرداد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طبق وعده‌های داده شده در سال گذشته قرار بود برخی از پروژه‌ها در شهرستان خرمشهر به مناسبت سالروز سوم خرداد به بهره برداری برسند اما تا کنون تکمیل نشدند و این امر زیبنده مسئولان نیست و شاید به خاطر نقدینگی یا دلایل دیگر باشد که باید تدبیری برای آن اتخاذ کرد.

وی در ادامه نارسانی های فراوانی خرمشهر در حوزه‌های مختلف را یادآور شد و گفت: مشکلات خرمشهر در بحث اشتغال، معیشت، عمران و خدمات شهری بسیار گستره است که این امر حق خرمشهر نیست و مسئولان باید توجه بیشتری به مشکلات شهرستان داشته باشند.

امام جمعه خرمشهر بر اهمیت سوم خرداد امسال بخاطر مقارن شدن با چهلمین سالگرد آزاد سازی خرمشهر تاکید کرد و افزود: خرمشهر در هشت سال دفاع مقدس خوش درخشید و مردم آن بعد از جنگ در شهرستان حاضر شدند و مقابل مشکلات و سختی‌های پس از جنگ تحمیلی ایستادگی کردند.

وی گفت: مردم خرمشهر پس از ۴۰ سال از آزادسازی این شهر انتظار دارند که مسئولان مملکت نگاه ملی به این زندگی آنها داشته باشند و کارهای عمرانی باید در خرمشهر ادامه پیدا کند.

کد خبر 5480654

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha