پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۱:۴۴

آیت الله خاتمی:

دولت برای حل مشکل گرانی تدابیر موثرتری اتخاذ کند

دولت برای حل مشکل گرانی تدابیر موثرتری اتخاذ کند

قم-امام جمعه موقت تهران از دولت خواست تا برای حل مشکل گرانی تدابیر موثرتری اتخاذ کند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید احمد خاتمی در خطبه‌های نماز عید سعید فطر مسجد مقدس جمکران اظهار داشت: بهترین خبری که در روز عید فطر به مؤمنان داده می‌شود این است که آنها در امتحان الهی قبول شده‌اند و باید تلاش کرد تا اثرات روزه داری در ماه مبارک رمضان را حفظ کنیم.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به اثرات روزه در روایات بیان داشت: یکی از اثرات روزه اخلاص است و در این راستا حضرت زهرا (س) فرمود خدا روزه را واجب نموده تا اخلاص در وجود انسان تثبیت شود.

آیت الله خاتمی ادامه داد: باید دید بعد از یک ماه روزه گرفتن تا چه میزان اعمال و کردار ما خدایی شده و موجب رضایت الهی است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه به فرموده امام عسکری (ع) رسیدگی به فقرا و نیازمندان و محرومین از جمله اثرات روزه است ابراز داشت: اگر در ماه مبارک رمضان در راستای خدمت رسانی به اقشار نیازمند تلاش کردیم این امر نشان دهنده آن است که برکات روزه داری نصیبمان شده است.

وی روزه را در روایات به عنوان سپر آتش برشمرد و افزود: اگر اعضا و جوارح ما در این ماه مبارک از گناهان پرهیز نموده در این صورت این روزه در حقیقت سپر آتش است.

امام جمعه موقت تهران در ادامه با اشاره به روز کارگر ابراز داشت: در مکتب اسلام از کارگر تجلیل فراوانی شده و رسول اکرم دست کارگر را می‌بوسید و امیدواریم مسئولان کشور و استان در خصوص مشکلات این قشر به وظایف خود عمل کنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری به فرا رسیدن روز معلم و سالروز شهادت استاد مطهری نیز اشاره کرد و افزود: به فرموده رهبر معظم انقلاب معلمان افسران پیشرفت کشور هستند.

تقدیر از حضور میلیونی مردم کشور به خصوص قم در راهپیمایی روز قدس

آیت الله خاتمی همچنین با تقدیر از حضور میلیونی مردم کشور به خصوص قم در راهپیمایی روز قدس امسال افزود: این راهپیمایی که بعد از وقفه دو ساله به دلیل شیوع کرونا برگزار شد بسیار با شکوه بود و بسیاری از مردم با خانواده در این راهپیمایی حضور یافتند و اعلام کردند که پای آرمان‌های انقلاب اسلامی ایستاده‌اند.

وی تاکید کرد: بر خلاف تبلیغات دشمنان، جمهوری اسلامی به بن بست نرسیده و نخواهد رسید هر چند که گرانی‌های افسارگسیخته داشته و داریم اما می‌دانیم که رئیس جمهور و دولت تلاش خود را برای ساماندهی این وضع انجام می‌دهند هر چند که انتظارات در این زمینه بیش‌تر است و امیدواریم تدابیر موثرتری اتخاذ شود.

امام جمعه موقت تهران ادامه داد: گرانی‌ها اینگونه نخواهد ماند و امید است با تلاش مسئولان گرانی‌ها کنترل شود.

آیت الله خاتمی در بخش پایانی خطبه‌های خود با اشاره به جنایات دشمنان در افغانستان ابراز داشت: این امر بسیار درد آور است که مدام آدم کشی و انفجار در این کشور رخ می‌دهد.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: از نخستین وظایف دولت‌ها تأمین امنیت شهروندان است که متأسفانه شاهد آن هستیم که نمازگزاران در مساجد به خاک و خون کشیده می‌شوند و حاکمان باید به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

کد خبر 5481634

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha