پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۶:۲۳

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی:

روحانیت نقطه اتصال میان شیعه و مقام معصوم(ع) است

 روحانیت نقطه اتصال میان شیعه و مقام معصوم(ع) است

مشهد ـ نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: روحانیت، نقطه اتصال میان شیعه و مقام معصوم(ع)است و رسالت و کفالت روحانیت تا زمانی که پرچم توحید و معنویت را به حضرت مهدی (عج) برساند ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سیداحمدعلم‌الهدی ظهر دوشنبه در همایش شهدای روحانی در مشهد اظهار کرد: روحانیت در این مسیر تا اهدای جان خود پیش می‌رود و مجاهدت و ایثار روحانیت زمان و توان نمی‌شناسد و این بزرگواران با بذل نفس خویش، مسیر مبارزه تا نقطه شهادت را پیش می‌برند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: روحانیت از آغاز غیبت امام زمان (عج) تا به امروز در مقابل استکبار در حساس‌ترین مقطع تاریخی رسالت خود قرار گرفته است.

وی بیان کرد: امروز به همان اندازه که پهنه روحانیت در جهان گسترده شده است به همان میزان دشمنی‌ها نیز افزایش یافته است.

آیت‌الله علم‌الهدی اظهار کرد: آنچه امروز از عظمت اسلام ناب شیعه در جامعه لمس می‌شود حاصل تلاش‌ها و از خودگذشتگی روحانیانی است که به اقتضای زمانی که در آن حضور داشتند مبارزات خود را انجام می‌دادند.

مسوولان در عرصه‌های مختلف باید جهاد تبیین را سرلوحه اقدامات قرار دهند

در این مراسم همچنین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: جهاد تبیین موتور حرکت جهادهاست و مسوولان در عرصه‌های مختلف باید آن را سرلوحه اقدامات خویش قرار دهند چون امروز دشمن، ذهن و قلوب مردم را هدف قرار داده است و با جهاد تبیین می‌توان به مبارزه با این دشمنی‌ها رفت.

حجت‌الاسلام عبدالله حاجی صادقی گفت: دشمنی کافران با رهروان مسیر حق، یک سنت همیشگی و دایمی است که خداوند در قرآن مجید به آن اشاره کرده است.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: اشراف کامل روحانیت بر آسیب های مختلف جامعه همراه با بصیرت و صدای رسا می تواند جهاد تبیین را به شکل درست برای مردم عملیاتی کند.

وی اظهار کرد: در زندگی مومن، روزی بدون جهاد وجود ندارد و در هر بازه زمانی مصادیق این جهاد تغییر می کند و هم اکنون مسیر مبارزه با دشمنان از دل «جهادِ تبیین» خارج می‌شود.

کد خبر 5491663

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha