۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۱۶

مدیر عامل هلال احمر خوزستان:

ساختمان مجاور بنای ریزش کرده در آبادان شرایط پایداری ندارد

ساختمان مجاور بنای ریزش کرده در آبادان شرایط پایداری ندارد

آبادان - مدیر عامل هلال احمر خوزستان گفت: طبق ارزیابی های اولیه ساختمان مجاور بنایی که ریزش کرده نیز شرایط پایداری ندارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شعبانی در رابطه با اقدامات هلال احمر در خصصو ریزش ساختمان در آبادان گفت: بلافاصله بعد از اطلاع رسانی مردمی، تیم های عملیاتی وارد صحنه شدند.

وی افزود: از شهرستان‌های خرمشهر ، آبادان و ماهشهر و شادگان تیم های جستجو و نجات وارد عملیات شدند و دو تیم زنده یاب م نیز برای جستجو و پیدا کردن مصدومان اعزام شدند.

وی افزود: سگ های زنده یاب نیز در منطقه هستند.

شعبانی گفت: تمهیداتی انجام شده و وارد فاز عملیاتی شده ایم و با توجه به اینکه خیابان منتهی به منطقه عریض نیست مردم همکاری کرده و راه را باز کنند.

مدیر عامل هلال احمر افزود: ساختمان مجاور طبق گزارش های اولیه، در حال ساخت است و از لحاظ ایمنی شرایط پایداری ندارد و تمهیداتی برای آن نیز باید اندیشیده شود.

کد خبر 5497240

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha