پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۲۳:۳۵

در گفت‌وگو با مهر اعلام شد؛

تشکیل شعبه رسیدگی به جرایم آب در رامشیر/ خاطیان مجازات می‌شوند

تشکیل شعبه رسیدگی به جرایم آب در رامشیر/ خاطیان مجازات می‌شوند

رامشیر- رئیس اداره آب و فاضلاب رامشیر با تاکید بر تشکیل شعبه ویژه رسیدگی به جرایم آب دراین شهرستان گفت: جرایم آب اعم از ایجاد شکستگی و… با قید فوریت رسیدگی و با متخلفان برخورد قانونی می شود.

فریدون احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی افزایش دما در دو هفته گذشته مشاهده شده که تعرضاتی به خطوط آب صورت گرفته که باعث اختلال در خدمت رسانی به مردم شهرستان رامشیر به خصوص در سطح روستا شده است.

وی از تشکیل شعبه ویژه رسیدگی به جرایم آب در رامشیر با هماهنگی دستگاه قضائی شهرستان خبر داد و افزود: با تشکیل این شعبه رسیدگی به جرایم آب اعم از ایجاد شکستگی، برداشت غیر مجاز، دستکاری کنتور و… با قید فوریت رسیدگی و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

رئیس اداره آب و فاضلاب رامشیر تاکید کرد: اداره آب و فاضلاب رامشیر آماده تأمین آب عشایر به طرق مختلف از جمله رساندن آب با تانکر به صورت شبانه روزی است.

وی گفت: با از پیگیری‌های آبفای خوزستان و بسیج جهاد سازندگی در اجرای پروژه‌ای بزرگ هم اکنون تصفیه خانه بزرگ بخش مشراگه شهرستان رامشیر در حال راه اندازی است.

کد خبر 5516811

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha