۱ تیر ۱۴۰۱، ۲۲:۱۰

استاندار ایلام:

پایانه مرزی مهران برای مراسم باشکوه اربعین ساماندهی می شود

پایانه مرزی مهران برای مراسم باشکوه اربعین ساماندهی می شود

ایلام-استاندار ایلام گفت: پایانه مرزی مهران برای مراسم باشکوه اربعین ساماندهی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام نیا عصر امروز چهارشنبه از زیرساخت‌های مسیر شماره ۲ اربعین در محور ایلام - ملکشاهی - مهران بازدید کرد، وی همچنین وارد پایانه مرزی مهران شد و از نزدیک با تعدادی از زائران به گفتگو پرداخت.

استاندار ایلام در این بازدید از ساماندهی پایانه مرزی مهران برای مراسم باشکوه اربعین خبر داد و گفت: در این زمینه همه دستگاه‌ها موظف هستند با ستاد اربعین استان همکاری لازم را داشته باشند.

بهرام نیا در ادامه از بازارچه مرزی مهران بازدید کرد و با کارگران مستقر در این بازارچه دیدار و در جربان مسائل و مشکلات آنان قرار گرفت.

وی به فرماندار مهران و مدیرکل گمرک استان دستور داد در اسرع وقت موضوع تامین آب، لباس فرم کارگران و نظارت بر ورود و خروج تحت اقدام قرار گیرد.

گفتنی است که استاندار ایلام در این بازدید با جمعی از رانندگان در پایانه مرزی نیز دیدار کرد و پیگیر مسائل و مشکلات آنان شد.

کد خبر 5521501

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha