پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۹:۰۹

وزیر اقتصاد فردا به خوزستان سفر می‌کند

وزیر اقتصاد فردا به خوزستان سفر می‌کند

اهواز - وزیر اقتصاد فردا پنجشنبه در سفری یک روزه وارد خوزستان شده و از چند شهر استان دیدن می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، بازدید از گمرک اروندکنار و چوئبده، بازدید از گیت ورودی گمرک از سمت ماهشهر، بازدید از گیت گمرک در جاده امام صادق خرمشهر، بازدید و برگزاری جلسه با حضور مسئولان منطقه آزاد اروند در پایانه مرزی شلمچه و بازدید از انبار خریداری شده اداره کل اموال تملیکی استان خوزستان در شهرک صنعتی شماره ۳ اهواز از جمله برنامه‌های سفر یک روزه احسان خاندوزی وزیر اقتصاد کشور به خوزستان است.

بنا به این گزارش، وزیر امور اقتصادی و دارایی با هیئتی متشکل از رئیس کل گمرک ایران و معاونان و همچنین مسئولان شورای عالی مناطق آزاد به خوزستان سفر می‌کند.

این سفر به منظور رونق اقتصادی شهرهای آبادان و خرمشهر انجام می‌شود.

کد خبر 5527043

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha