پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۲ تیر ۱۴۰۱، ۱۲:۱۴

معاون حقوقی فراجا خبر داد؛

استمرار تلاش‌های فراجا برای رهایی ۶ مامور پلیس از اعدام

استمرار تلاش‌های فراجا برای رهایی ۶ مامور پلیس از اعدام

معاون حقوقی و امور مجلس و دولت فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران، جزئیات روند حمایت از ۶ مأمور پلیس را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار خسرو اسکندری معاون حقوقی و امور مجلس و دولت فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: در پی تیراندازی ۶ نفر از مأموران فراجا (پلیس اطلاعات و آگاهی سبزوار) در حین مأموریت تعقیب و گریز سارقان در سال ۱۳۹۴ که منجر به فوت ۳ نفر از متهمین تحت تعقیب شد، حکم به محکومیت قصاص نفس ۶ نفر از همکاران در سال ۱۳۹۹ صادر شد.

وی افزود: با دفاعیات انجام شده، رأی صادره توسط شعبه ۴۷ دیوان عالی کشور نقض و پرونده جهت رفع نقص و رسیدگی مجدداً به دادگاه صادرکننده رأی (شعبه دوم دادگاه کیفری یک تهران) ارسال، شد.

معاون حقوقی و امور مجلس و دولت فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: به محض ابلاغ دادنامه با تشکیل کمیته راهبری دعاوی کیفری نسبت به دادنامه صادره معترض و پرونده برای رسیدگی مجدد در حال ارسال به دیوان عالی کشور است و امیدواریم با پیگیری مستمر و مؤثر و ارائه توضیحات تکمیلی برای قضات رسیدگی کننده موجبات صدور رأی عادلانه فراهم گردد.

کد خبر 5537401

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha