پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۰۱

جشن ایران زمین در عید «غدیر»- ۴۲

۲۵۰۰۰بسته معیشتی در دهه ولایت بین نیازمندان کرمانشاه توزیع می‌شود

۲۵۰۰۰بسته معیشتی در دهه ولایت بین نیازمندان کرمانشاه توزیع می‌شود

کرمانشاه- معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) کرمانشاه گفت: ۲۵ هزار بسته معیشتی به مناسبت گرامیداشت دهه ولایت و امامت بین نیازمندان استان کرمانشاه توزیع می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ سعید بهشتی راد ظهر شنبه در حاشیه نهضت کمک مومنانه که در مجموعه ورزشی امام خمینی (ره) کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: از مجموع تعداد ۲۵ هزار بسته‌های معیشتی آماده شده در این مرحله ۶ هزار بسته در شهر کرمانشاه و مابقی در سایر شهرستان‌های این استان توزیع می‌شود.

وی افزود: ارزش هر بسته معیشتی در این مرحله از نهضت کمک مومنانه پنج میلیون ریال است.

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) کرمانشاه به نحوه شناسایی محرومین اشاره کرد و گفت: یک بانک اطلاعاتی کامل از نیازمندان این استان تهیه کرده‌ایم که در چند مرحله این اطلاعات راستی آزمایی شده و این بانک اطلاعاتی در کشور بی‌نظیر است.

بهشتی‌راد با اشاره به دیگر برنامه‌های دهه امامت و ولایت در استان کرمانشاه، ادامه داد: طی این دهه هر شب در یک محله‌های فقیرنشین و حاشیه‌نشین شهر کرمانشاه جشن بزرگی در حال برگزاری است.

وی با بیان اینکه در روز عید غدیر در همه شهرستان‌های این استان سفره اطعام مولا علی (ع) انداخته خواهد شد، گفت: در این روز در مجموع ۵۰ هزار پرس غذا به مهمان حاضر بر سر این سفره اطعام می‌شوند که سهم شهر کرمانشاه ۲۴ هزار پرس است.

وی تصریح کرد: در روز غدیر سفره اطعام مولا علی (ع) در شهر کرمانشاه و در بلوار طاقبستان از میدان معلم تا میدان کوهنورد خواهد بود.

سرهنگ بهشتی‌راد بیان کرد: همچنین در این روز همایش پیاده روی خانوادگی از پارک فدک واقع در ابتدای بلوار طاق بستان تا میدان معلم برگزار می‌شود که پایان این پیاده روی به سفره مولا علی (ع) ختم می‌شود.

کد خبر 5539491

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha