پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ شهریور ۱۳۸۶، ۱۴:۱۱

تاجرنیا درگفتگو با مهر:

کمیته سیاسی جبهه اصلاحات یکشنبه تعیین می شود / دو پزشک در لیست نهایی ائتلاف اصلاح‌طلبان جای می گیرند

کمیته سیاسی جبهه اصلاحات یکشنبه تعیین می شود / دو پزشک در لیست نهایی ائتلاف اصلاح‌طلبان جای می گیرند

اعضای کمیته سیاسی شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در جلسه یکشنبه آینده این شورا انتخاب می شوند.

علی تاجرنیا در پایان دوره ریاستش برشورای هماهنگی جبهه اصلاحات در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت : جلسه یکشنبه شورای هماهنگی جبهه اصلاحات آخرین جلسه این شورا به ریاست بنده است و بعد از من، هدایت آقایی ریاست دوره ای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات را بر عهده خواهد گرفت.

به گفته تاجرنیا، اعضای کمیته سیاسی شورای هماهنگی جبهه اصلاحات ، به مدت یکسال انتخاب خواهند شد.

وی به اهداف احیای این کمیته اشاره کرد و افزود : به دلیل شرایط حساس 6 ماه آینده و بحث انتخابات شورای هماهنگی جبهه اصلاحات نیاز به موضع گیری های زیادی درحوزه داخلی وخارجی است که این کار را کمیته سیاسی با رصد اخبار و اطلاعات به روز، انجام خواهد داد.

انتخاب مسئولان ستاد ائتلاف اصلاح طلبان در دو استان 

این فعال سیاسی اصلاح طلب در مورد فعالیت ستاد ائتلاف اصلاح طلبان در استانها نیز توضیح داد: بر اساس تصمیمات اخذ شده ، کاندیداهای ائتلاف اصلاح طلبان در استانها توسط شورای هماهنگی جبهه اصلاحات هر استان تعیین و به ستاد معرفی می‌شوند ، در حال حاضر نیز برای هر استان یک رابط مشخص شده که در جلسات ستاد ائتلاف اصلاح طلبان که با حضور اعضای این ستاد و نمایندگان شورای هماهنگی جبهه اصلاحات برگزار می شود، حضور می یابند.

وی گفت که تاکنون مسئولان ستاد ائتلاف در استان های مازندران و خراسان رضوی انتخاب شده اند.

معرفی پزشکان زن سراسر کشور برای قرار گرفتن در لیست اصلاح طلبان

دبیرکل انجمن اسلامی جامعه پزشکان درادامه به دیدارمجمع زنان اصلاح طلب با تشکل متبوع خویش درهفته گذشته اشاره کرد و اظهارداشت: این دیدار بیشترحول محور پررنگ ترشدن نقش زنان درفهرست های انتخاباتی بود که انجمن اسلامی جامعه پزشکی به نوبه خود با افزایش سهیمه زنان در فهرست های انتخاباتی موافقت کامل دارد.

تاجرنیا افزود: ما نیز در تمام کشور چهره های برجسته ای از پزشکان زن که امکان رای آوری دارند را برای انتخابات مجلس هشتم به ستاد ائتلاف اصلاح طلبان معرفی خواهیم کرد.

نماینده انجمن اسلامی جامعه پزشکی در شورای هماهنگی جبهه اصلاحات همچنین بر حضور فعال انجمن اسلامی جامعه پزشکی در تمامی استانها در انتخابات مجلس هشتم تاکید کرد و گفت: نمایندگان ما در ستاد ائتلاف هر استان دو وظیفه بر عهده دارند، اول که وظیفه ای است عمومی و آن حضور در جلسات شورای هماهنگی و ستاد ائتلاف و مشارکت در مسائل اجرایی و همچنین تصمیم سازی است و دیگری شناسایی پزشکان متعهد، چهره، مورد اعتماد مردم و نزدیک به جریان اصلاح طلبی برای معرفی به شورای هماهنگی جهت قرار گرفتن در لیست است.

یک یا دو پزشک در لیست نهایی ائتلاف اصلاح طلبان

تاجر نیا در ادامه با تاکید بر اینکه انجمن اسلامی جامعه پزشکی به هیچ وجه به دنبال سهم خواهی نیست، تصریح کرد: با توجه به رویکرد تخصص محوری کاندیداها وهمچنین نظرکلی اعضای ستاد ائتلاف اصلاح طلبان در لیست نهایی تهران و همچنین سایر شهرستانهای کشور یک یا دو نفر از پزشکان  در لیست نهایی ائتلاف قرار خواهند گرفت.

شورای نگهبان با سعه صدر برخورد کند

وی در بخش دیگری ازگفتگوی خود با مهر، بررسی صلاحیت نامزدها را یکی از مهمترین دغدغه های اصلاح طلبان دانست و ابراز امیدواری کرد که در این زمینه شورای نگهبان با سعه صدر برخورد کند تا دست آنان برای معرفی چهره های شاخص و رای آور پزشک باز باشد تا در لیست نهایی قرار بگیرند.

تاجر نیا  در پایان خاطر نشان کرد: چند چهره رای آور پزشک در انجمن اسلامی جامعه پزشکی انتخاب شدند و ما رایزنی خود را با این چهره ها برای قبول کاندیداتوری آغاز کرده ایم.

کد خبر 555719

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha