پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ مهر ۱۳۸۶، ۱۴:۱۰

در آستانه واگذاری بانک ها:

جلسه فوق العاده اعلام درخواست های بانک ها برگزار می شود

جلسه فوق العاده اعلام درخواست های بانک ها برگزار می شود

معاون امور بانکی، بیمه و شرکت های دولتی وزیر امور اقتصادی و دارایی از برگزاری جلسه ای فوق العاده برای تمامی بانک های مشمول واگذاری در راستای اصل 44 در آینده نزدیک برای بررسی خواسته های آنها خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حمید پورمحمدی در حاشیه مجمع عمومی بانک تجارت با بیان اینکه با کاهش نرخ سود تسهیلات، ترازنامه بانک ها نیز دسخوش تغییر می شود گفت: این در حالی است که برخی بانک ها با افزایش میزان خدمات و کارمزدها توانسته اند کاهش نرخ سود را جبران نمایند.

معاون امور بانکی، بیمه و شرکت های دولتی وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به افزایش سود اکثر بانک ها نسبت به سال گذشته تصریح کرد: کاهش سود خالص بانک ها نیز به دلیل شناسایی مطالبات معوق و شفاف سازی حسابها بوده است.

وی عملکرد نظام بانکی را همسو با سیاست های دولت ارزیابی کرد و اظهارداشت: بانک ها در بخش های مولد، ایجاد بنگاه های کوچک اقتصادی و زودبازده و بخش کشاورزی عملکرد خوبی داشته اند، به نحوی که بیش از 26 درصد از تسهیلات بانک تجارت به بخش کشاورزی اختصاص یافته است.
 
پورمحمدی با اشاره به فراگیر شدن بانکداری الکترونیک در جامعه، گفت: یکی از محوری ترین کارهایی که در نظام بانکی مورد تاکید قرار گرفته، بحث بانکداری الکترونیک است که مسئولیت کارگروه فرهنگ سازی بانکداری الکترونیک نیز به عهده بانک تجارت است.

وی بانکداری الکترونیک را به عنوان یک امر ضروری از سوی مجمع عمومی بانک ها در حال پیگیری دانست و تصریح کرد: تعداد دستگاه های خودپرداز، کارتها و پایانه های فروش نیز براساس شاخص هایی که مجامع بانک ها تعریف کرده، باید افزایش یابد.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: از سوی دیگر آموزش و فرهنگ سازی نیز به عنوان یکی از اصول مهم در بخش نظام بانکی به طور جدی باید مد نظر قرار گیرد.

وی از برگزاری جلسه ای فوق العاده برای تمامی بانک های مشمول واگذاری در راستای اصل 44 در آینده نزدیک برای بررسی خواسته های آنها خبرداد و گفت: تا پنج درصد از سهام این بانک ها برای کشف قیمت وارد به بورس خواهد شد. 

پورمحمدی بانک تجارت را از جمله بانک های مشمول واگذاری اصل 44 عنوان کرد و گفت: بحث شفاف سازی حساب ها و دارایی ها در این بانک در راستای واگذاری اصل 44 انجام و قوانین و مقررات مورد نیاز نیز آماده شده است.

وی از انجام مطالعات تطبیقی با سایر کشورها در این زمینه خبرداد و اظهارداشت: واگذاری سهام این بانک در هیئت عالی واگذاری و هیئت دولت تصویب شده است.

کد خبر 559228

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha