۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۵:۲۴

مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین خبر داد؛

ساخت ۲۳ هزار واحد مسکونی برای خانه اولی‌ها در قزوین

ساخت ۲۳ هزار واحد مسکونی برای خانه اولی‌ها در قزوین

قزوین - مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین گفت: ساخت ۲۳ هزار واحد برای خانه اولی‌ها در قزوین به زودی اجرایی می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل هاشمی پیش از ظهر یکشنبه در جلسه تجمیعی ستاد تنظیم بازار قزوین با بیان اینکه سیاستگذاری در حوزه قیمت مسکن تابع سیاست‌های کشوری است، اظهار کرد: ساخت ۲۳ هزار واحد برای خانه اولی‌ها در قزوین به زودی اجرایی می‌شود.

وی بیان کرد: ساخت واحدهای مسکونی روستایی با تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی هم در دستور کار است که در این رابطه بیش از ۴ هزار پرونده در رابطه با آن تشکیل شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین با بیان اینکه ساخت واحدهای مسکونی در طرح ملی مسکن با شیوه‌های نوین اجرایی می‌شود، تاکید کرد: یکی از راه‌های حل مشکل مسکن در استان حل مشکل زمین‌های دارای چالش و بحران همچون شهرک اندیشه بود.

وی اضافه کرد: مشکل مجوز اهالی شهرک اندیشه حل شده و مردم می‌توانند از هفته بعد برای دریافت مجوز به شهرداری مراجعه کنند.

هاشمی در پایان از مطالعه و برنامه‌ریزی برای ساخت نواحی منفصل و شهرک‌ها در استان قزوین خبر داد و عنوان کرد: احداث خوابگاه‌های متاهلی برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 5615293

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha