پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۵:۲۶

استاندار چهارمحال و بختیاری:

جهاد تبیین در تولیدات هنری چهارمحال و بختیاری مورد توجه قرار گیرد

جهاد تبیین در تولیدات هنری چهارمحال و بختیاری مورد توجه قرار گیرد

شهرکرد- استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: روایت‌های هنرمندانه وقایع مختلف و جهاد تبیین در تولیدات هنری این استان مورد توجه جدی و ویژه قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی حیدری صبح پنجشنبه در آئین رونمایی از پوستر سی‌وچهارمین جشنواره تئاتر چهارمحال و بختیاری بیان کرد: عمل به وظیفه‌های مشخص شده در جهاد تبیین برای قشرهای مختلف جامعه ضروری و الزامی است.

وی پیروزی جمهوری اسلامی ایران را یکی از از مهم‌ترین حوادث تاریخی کشور دانست و افزود: مردم برای پیروزی این انقلاب به‌عنوان پدیده‌ای منحصربه‌فرد با دست خالی در برابر نظام استکباری ایستادند.

حیدری به کم‌آگاهی نسل سوم و چهارم انقلاب اسلامی از اتفاف‌ها و رخدادهای دوران قبل از پیروزی جمهوری اسلامی اشاره و تصریح کرد: دهه فجر انقلاب اسلامی فرصت مطلوبی برای تبیین آن دوران به‌شمار می‌رود.

وی با اشاره به توانمندی‌های جمهوری اسلامی به‌ویژه در حوزه نظامی یادآور شد: دشمن به‌دنبال خلع سلاح کشور است تا بتواند برای رسیدن به اهداف خود در هر زمان ایران را تهدید کند.

استاندار چهارمحال و بختیاری تئاتر را یکی از هنرهای تأثیرگذار برای بیان موضوعات مختلف به زبان هنر اعلام و تأکید کرد: انتظار می‌رود اهالی فرهنگ و رسانه راهبُرد و استراتژی برای انجام امور مختلف داشته و با هم‌فکری و خِرَد جمعی برای مقابله با جنگ رسانه‌ای و فرهنگی دشمن آماده باشند.

وی اظهار داشت: در این راستا برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی با فعالان فرهنگی حائز اهمیت و نقش‌آفرین خواهد بود.

حیدری تربیت هنرمندان دغدغه‌مند و انقلابی را ضروری اعلام و بیان کرد: نباید هنرمندان در مسیر اهداف دشمن حرکت کنند، بلکه باید با نگاه به هنر و فعالیت‌های فرهنگ بلندمدت فرهنگ غنی کشور را به نسل جدید منتقل کنند.

کد خبر 5628982

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha