۱۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۱:۵۱

شمار مصدومان حادثه تصادف در فولادشهر اصفهان افزایش یافت

شمار مصدومان حادثه تصادف در فولادشهر اصفهان افزایش یافت

اصفهان- سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از افزایش مصدومان حادثه تصادف مینی بوس و وانت مزدا به ۱۴ نفر خبر داد.

عباس عابدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ساعت ۶:۴۰ صبح امروز شنبه حادثه تصادف مینی‌بوس و وانت مزدا به مرکز اورژانس اصفهان گزارش شد.

وی افزود: این حادثه روبه‌روی سه‌راه مینا دشت در ورودی فولادشهر رخ داد و بلافاصله پنج آمبولانس ۱۱۵ فوریت‌های پزشکی به همراه سه آمبولانس هلال‌احمر به محل حادثه اعزام شد.

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۴ نفر شامل هفت خانم ۲۸ تا ۳۹ سال، پنج مرد ۱۶ تا ۴۵ سال و دو پسر بچه ۹ و ۱۳ ساله در پی این حادثه مصدوم و جهت دریافت اقدامات درمانی بیشتر به بیمارستان‌ها لنجان، فاطمه‌الزهرا، شفای کلیشاد و امام خمینی فلاورجان، منتقل شدند.

به گزارش مهر، در این سانحه رانندگان مینی بوس و وانت جان خود را از دست دادند و سرنشینان مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند.

کد مطلب 5645635

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha