۱۶ آذر ۱۴۰۱، ۱۶:۱۳

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان:

وقوع ۵ حادثه رانندگی در استان سمنان/ راننده نیسان جان باخت

وقوع ۵ حادثه رانندگی در استان سمنان/ راننده نیسان جان باخت

سمنان- مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان از وقوع پنج حادثه رانندگی طی ۴۸ ساعت گذشته در محورهای مواصلاتی استان خبر داد و گفت: در یکی از این حوادث، راننده خودروی نیسان جان باخت.

مظفر محمد خانی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه ساعت ۱۰ روز گذشته وقوع یک حادثه واژگونی نیسان کیلومتر ۵۷ محور شاهرود-آزادشهر فرعی جنگل اولنگ به پایگاه امداد و نجات هلال احمر خرقان شاهرود گزارش شد، ابراز داشت: طی این حادثه متأسفانه یک نفر مجروح و یک نفر جان باخت که برای متوفی عملیات رها سازی به انجام رسید و مصدوم نیز به مراکز درمانی انتقال یافت.

وی ضمن بیان اینکه روز گذشته همچنین به یک خودرو محور دامغان-گلوگاه گرفتار شده در برف امداد رسانی لازم صورت گرفت، افزود: این سه سرنشین خودرو به مکان امن منتقل شده و امکانات لازم در اختیار آنها قرار گرفت.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان با بیان اینکه روز ۱۴ آذرماه واژگونی تویوتا کمری کیلومتر ۶۱ محور شاهرود-دامغان به وقوع پیوست، ابراز داشت: بلافاصله نیروهای امدادی پایگاه امداد و نجات نعیم آباد به محل اعزام و بعد از امدادرسانی چهار مصدوم این خودرو توسط اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند.

محمدخانی بابیان اینکه همین روز یعنی ۱۴ آذرماه واژگونی تیبا کیلومتر ۱۳۵ محور سبزوار-میامی حادثه تلخ دیگری را برای هموطنان ما رقم زد، تصریح کرد: این حادثه چهار مصدوم بر جای گذاشت که توسط اورژانس و هلال احمر به نزدیک‌ترین مرکز درمانی انتقال یافتند.

وی با بیان اینکه واژگونی و سقوط از پل خودرو پراید کیلومتر هشت محور ایوانکی-تهران مجروح شدن فردی را به دنبال داشت، افزود: برای مصدوم حادثه عملیات رها سازی انجام و این مجروح برای ادامه سیر درمان توسط اورژانس به مرکز درمانی انتقال یافت.

کد مطلب 5649532

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha