۲۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۴:۱۰

معاون وزیر آموزش و پرورش:

دستگاه تعلیم و تربیت نیازمند مشارکت همه ذی‌نفعان است

دستگاه تعلیم و تربیت نیازمند مشارکت همه ذی‌نفعان است

بوشهر- معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: دستگاه تعلیم و تربیت نیازمند مشارکت همه ذی‌نفعان شامل دستگاه‌های اجرایی و گروه‌های جهادی است.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمودزاده ظهر سه‌شنبه در دیدار با امام جمعه بوشهر اظهار داشت: باید همه تلاش کنیم تا کرامت معلمان به عنوان عنصر اصلی اجرا سند تحول بنیادین، در جامعه تقویت شود.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت‌های مردمی با بیان اینکه آینده کشور در کلاس‌های درس مهندسی می‌شود، عنوان کرد: باید زیرساخت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری مدارس با مشارکت همه تأمین شود.

محمودزاده هدف اصلی سند تحول، تربیت دانش‌آموز در تراز انقلاب با ویژگی‌های برجسته اخلاقی، علمی و دارای شجاعت و خلاقیت و کارآفرینی است.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: در راستای تحقق فرمایشات و تأکیدات مقام معظم رهبری، اجرا سند تحول بنیادین، مهمترین رسالت و وظیفه دستگاه تعلیم و تربیت است.

وی افزود: برای تحقق این هدف مهم باید همه ارکان آموزش و پرورش شامل دانش‌آموز، معلم، خانواده، محتوای درسی، شیوه ارزشیابی در این راستا هدایت شده و نقش آفرینی کنند.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت‌های مردمی اضافه کرد: در حالی که تأکید سند بر تربیت دانش‌آموز در همه عرصه‌ها است، اما کنکور فقط در یک بعد دانش‌آموز را ارزشیابی می‌کند که باید این موضوع برطرف شود.

وی یادآور شد: از ابتدای شروع به‌کار دولت سیزدهم، قرارگاه اجرا سند تحول بنیادین در وزارتخانه و استان‌ها ایجاد شده است.

محمودزاده خاطرنشان کرد: دستگاه تعلیم و تربیت به تنهایی نمی‌تواند مسئولیت تربیت حدود ۱۵ میلیون دانش‌آموز را به خوبی انجام دهد و نیازمند مشارکت همه ذی‌نفعان شامل دستگاه‌های اجرایی و گروه‌های جهادی است.

کد مطلب 5660570

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha