پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۴ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۴۴

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

۱۳ بیمار کرونایی گیلان در شبانه روز گذشته بهبود یافتند

۱۳ بیمار کرونایی گیلان در شبانه روز گذشته بهبود یافتند

رشت- سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تأکید بر اینکه شهروندان در هنگام حضور در اماکن عمومی از ماسک استفاده کنند، گفت: در شبانه روز گذشته ۱۳ بیمار کرونایی در گیلان بهبود یافته و مرخص شدند.

فردین مهرابیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به شرایط مطلوب کرونا در استان بر ضرورت رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی با توجه به شیوع سویه جدید این ویروس تأکید کرد.

وی با بیان اینکه با وجود وضعیت مطلوب باید از هرگونه عادی انگاری جدا پرهیز شود، گفت: در حال حاضر ۲۶ بیمار کرونایی در مراکز درمانی استان بستری هستند که از این تعداد ۱۴ نفر در شبانه روز گذشته بوده است.

مهرابیان با اشاره به اینکه در حال حاضر هیچ بیمار بدحالی در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان گیلان بستری نیستند، ادامه داد: ۱۳ بیمار نیز در شبانه روز گذشته بهبود یافته و از مراکز درمانی مرخص شدند.

وی با تأکید بر لزوم توجه به تکمیل نوبت‌های واکسیناسیون به ویژه دُز یادآور افزود: شهروندان نیز در زمان حضور در اماکن عمومی از ماسک استفاده کنند.

کد خبر 5673518

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha