پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ مهر ۱۳۸۶، ۱۱:۰۹

اشتاین مایر تاکید کرد:

ضرورت ایفای نقش بیشتر اتحادیه اروپا در حل بحران خاورمیانه

ضرورت ایفای نقش بیشتر اتحادیه اروپا در حل بحران خاورمیانه

وزیر امورخارجه آلمان با انتشار مطلبی در یکی از روزنامه های این کشور، خواستار افزایش تلاشهای اتحادیه اروپا برای حل مشکلات منطقه خاورمیانه شد.

به گزارش خبرگزاری مهر،"فرانک - والتر اشتاین مایر" با انتشار مقاله ای در روزنامه هندلز بلات تصریح کرد : اتحادیه اروپا باید نقش فعال تری در عرصه حل بحران خاورمیانه ایفا کند .

وزیرامورخارجه آلمان با بیان اینکه در نظر دارد به همتایان اروپایی خود پیشنهاد دهد تا طرح جدیدی برای خاورمیانه برنامه ریزی کنند، نوشت : هدف باید حمایت از روند گفتگو میان اسرائیل و فلسطینی ها باشد .

وی در ادامه خاطر نشان کرد : مناسبات خوب اتحادیه اروپا در کنار کمکهای اقتصادی می تواند در جهت دستیابی به پیشرفتهای چشمگیر مهم قلمداد شود .

اشتاین مایر با تاکید بر اینکه اروپا نقش مهمی در حل بحران خاورمیانه دارد ، یاد آور شد : اتحادیه اروپا باید نقش ویژه ای در زمینه ارائه فرصتهای اقتصادی و بهبود شرایط اقتصادی ایفا کند .

این مقام آلمانی افزود : آموزش نیروهای پلیس و قضایی می تواند به تقویت و گسترش امنیت در منطقه منجر شود. 

وزیر امورخارجه آلمان با اشاره به کنفرانس آتی خاورمیانه نوشت : امیدواریم که این کنفرانس زمینه بهبود شرایط را فراهم کند .

لازم به ذکر است؛ "جرج بوش " رئیس جمهوری آمریکا کشورهای اروپایی را به حضور فعال دراین کنفرانس دعوت کرده است،اما مردم و گروه های مبارز فلسطینی با توجه به اینکه تمام کنفرانسها و نشستهای گذشته تنها به سود رژیم صهیونیستی بوده است، تاکید می کنند که کنفرانس آتی نیز هیچ سودی برای ملت فلسطین ندارد و تنها منافع اشغالگران قدس را تامین می کند.

کد خبر 567760

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha