پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۲

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان خبر داد؛

آماده باش نیروهای امدادی در پی بارش باران و برف در گیلان

آماده باش نیروهای امدادی در پی بارش باران و برف در گیلان

رشت- مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان گفت: امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر گیلان در پی هشدار هواشناسی مبنی بر بارش برف و کولاک در حالت آماده باش قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگار مهر، سیاوش غلامی بعد از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته در محور سیاهکل به دیلمان منطقه آغوزی عوامل امدادی جمعیت هلال احمر به ۲۰ خودروی در راه مانده امداد رسانده و همچنین به ۱۰ خودرو نیز در محور رودبار به قزوین عوامل امدادی خدمات رسانی کردند.

غلامی با اشاره به وقوع آتش سوزی جنگل و مرتع طی دو روز گذشته در سراوان عوامل امدادی جمعیت هلال احمر به عنوان پشتیبان در کنار آتش نشانی و سایر دستگاه‌های حوزه مربوطه امدادرسانی کردند، افزود: تا پایان ساعات دیشب عملیات اطفای حریق پایان یافت.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان از آماده باش عوامل امدادی جمعیت هلال احمر خبر داد و گفت: طبق پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر بارش برف و باران در استان گیلان برای کلیه کارکنان، امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر استان گیلان، آماده باش کامل اعلام شده است.

غلامی با تاکید بر اینکه پایگاه امداد هوایی جمعیت هلال احمر استان گیلان نیز با یک فروند بالگرد و با گروه پرواز در حالت آماده باش قرار دارند، ادامه داد: این بالگرد در صورت شرایط جوی مناسب، آماده پرواز برای پوشش امدادی در سطح استان و ارائه خدمات به مردم است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان ضمن اشاره به لجستیک این جمعیت جهت مقابله با برف و کولاک افزود: لجستیک جمعیت هلال احمر استان گیلان نیز آمادگی دارد تا در صورت بارش احتمالی برف و باران در برخی از شهرستان‌های گیلان با ۸۰ دستگاه انواع خودروی امدادی شامل آمبولانس کمک دار، ست نجات، خودروهای کمک دار و خودروهای پشتیبان به مردم استان خدمات ارائه کنند.

غلامی تصریح کرد: حدود ۴۰۰ نفر از امدادگران و نجاتگران در سطح استان به صورت شبانه روز در شعب و پایگاه‌ها مستقر و آماده ارائه خدمت در سطح جاده‌ها و محورهای کوهستانی هستند.

وی ادامه داد: سایر نیروهای داوطلب نیز در خانه‌های هلال و کارکنان جمعیت هم در حالت آماده باش قرار داشته و در صورت نیاز با آمادگی کامل به کمک سایر نیروها خواهند رفت.

غلامی با اشاره به پاسخگویی شبانه روزی ندای امداد گفت: تلفن ۱۱۲ به صورت شبانه روز، آماده دریافت گزارشات حوادث احتمالی از سوی مردم است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان بیان کرد: هموطنان عزیز و مسافرین برای ایمنی بیشتر به هشدارهای پلیس، راهداری و جمعیت هلال احمر توجه کنند.

کد خبر 5677757

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha