محمد اشتری در گفتگو با خبرنگار مهر در ارومیه با اشاره به تصویب 16 منطقه نمونه گردشگری در سفرهیئت دولت به آذربایجان غربی در سال گذشته افزود: این شش منطقه واگذار شده شامل دریاچه مارمیشو و منطقه باری ارومیه، غارسهولان مهاباد، منطقه کاظم داشی، جزایرآدا و خرسک دریاچه ارومیه، تخت سلیمان است.
وی ادامه داد: در حال حاضر این مناطق مراحل طراحی و مطالعه راطی می کنند.
اشتری با اشاره به شناسایی 17 چشمه آبگرم در استان از ساماندهی پنج مورد از آنها در سالجاری خبر داد و گفت: طبق تفاهم نامه هایی که با شرکت توسعه گردشگری ایران صورت گرفته، مطالعات پنج چشمه آبگرم استان شامل هفت آبه ارومیه، احمد آباد تخت سلیمان، ایستی سو سلماس، آبگرم شوط و آبگرم معدنی مهاباد در سالجاری آغاز وعملیات اجرایی آنها از سال آینده شروع می شود.
وی اضافه کرد: برای ساماندهی چشمه های مذکور دو هزار و500میلیارد ریال (250میلیارد تومان) سرمایه گذاری داخلی و خارجی صورت خواهد گرفت.
اشتری همچنین از بهره برداری از هفت واحد خدمات بین راهی در سطح استان با سرمایه گذاری بالغ بر 360 میلیون تومان خبرداد و افزود: در این مجتمع های بین راهی در راستای رفاه حال مسافران نمازخانه، سرویس های بهداشتی زنانه و مردانه و فروشگاههای عرضه مواد غذایی در نظر گرفته شده است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی استان در ادامه خاطرنشان کرد: در سه سال گذشته 20 مورد از روستاهای استان در فهرست روستاهای هدف گردشگری کشوربه ثبت رسیده و به همت فرمانداری های استان در این روستاها دهیاری راه اندازی شده است.
وی توسعه فرهنگ روستا گردی را از اهداف این طرح ذکر کرد.
وی با اشاره به پتانسیل های غنی استان آذربایجان غربی در زمینه گردشگری، استقبال مسافران از عزیمت به این استان را مثبت ارزیابی کرد و وظیفه اصلی دولت را ایجاد زیر ساخت ها وتوسعه گردشگری عنوان کرد.
نظر شما