جزئیاتی در مورد آتش‌سوزی دو خودروی سوخت‌بر در ایرانشهر

ایرانشهر- رسانه‌های معاند در حال انتشار و بازنشر فیلم سوختن دو خودرو و خبری مبنی بر جان باختن پنج سوخت‌بر بلوچ در پی تیراندازی نیروهای سپاه و دچار حریق شدن دو خودرو در ایرانشهر هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، رسانه‌های معاند از صبح چهارشنبه در حال انتشار فیلم سوختن دو خودرو سوخت بر و خبری مبنی بر جان باختن پنج سوختبر بلوچ در پی تیراندازی نیروهای سپاه و دچار حریق شدن دو خودرو در ایرانشهر هستند.

در این راستا فرماندار ایرانشهر در جمع خبرنگاران حاضر و توضیحاتی ارائه کرد.

فرماندار ویژه ایرانشهر در این خصوص گفت: روز گذشته دو خودروی سوخت‌بر در پی سرعت خیلی بالا و بی‌احتیاطی در رانندگی در منطقه موسوم به «پشت رود» این شهرستان در جاده «هوراپ» با یکدیگر برخورد کردند.

علی شعبانی ادامه داد: با توجه به اینکه این خودروها دارای سوخت زیاد قاچاق بودند، بلافاصله هر دو خودرو دچار حریق شدند و متأسفانه چهار سرنشین دو خودرو که موفق به خروج از نشدند، جان خود را از دست دادند.

وی در توصیه‌ای گفت: مردم اخبار صحیح را از رسانه‌های جمعی و گروهی دنبال کنند.

کد خبر 5704524

برچسب‌ها

شهر خبر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • مختار IR ۲۰:۴۴ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۳
      0 0
      اولا خدا بیامرزتش ولی در کل این بلوچها بیشترشون دنبال کار راحت خلافن وگرنه ایرانشهر یک قطب مستعد کشاورزی و آب و زمین حاصلخیز زیاد داره ولی اینا باید بدونین ناف بلوچها با خلاف قاچاق بریدن نه کشاورزی زحمتکشی