پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۵۴

دادستان اردبیل:

قوانین را به نفع تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران تفسیر کنیم

قوانین را به نفع تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران تفسیر کنیم

اردبیل- دادستان عمومی و انقلاب اردبیل گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها شایسته است قوانین را به نفع سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان تفسیر کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید عبدالله طباطبایی عصر پنجشنبه در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در اردبیل اظهار کرد: در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در حوزه زیرساخت‌ها برای توسعه و تقویت نظام تولید و سرمایه‌گذاری انجام شده که نمونه‌ای از آن را در احداث بزرگراه شمال به جنوب استان شاهد هستیم.

وی به راه‌اندازی مرکز پلاک‌گذاری و آزمون اخذ گواهینامه خودروهای سنگین کشاورزی در شمال، مرکز و جنوب استان اشاره کرد و گفت: با هماهنگی راهنمایی و رانندگی قرار است برای رانندگان تراکتور و کمباین اخذ گواهینامه و پلاک‌گذاری در نزدیک‌ترین محل سکونت انجام شود.

دادستان عمومی و انقلاب اردبیل تصریح کرد: همان طوری که دادگستری با فرمان مقام معظم رهبری به سرعت و با بررسی تک تک پرونده‌ها زمینه آزادی تعدادی از زندانیان جرایم سبک را فراهم کرد، بانک‌های عامل نیز باید از فرصت پیش آمده برای عفو و بخشش بدهی گذشته و معوقات اقدام کرده و تفسیر قوانین را به نفع سرمایه‌گذاران و بدهکاران انجام دهد.

طباطبایی افزود: حتی در بحث برگرداندن واحدهای مسکونی تملک شده از سوی بانک‌ها با راهکار ارائه شده، انتظار می‌رود بانک‌های عامل اقدامات مناسب و به نفع بدهکاران را انجام دهند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: هر چند برخی از افراد به دنبال سرمایه‌گذاری نبوده و تنها با دریافت تسهیلات خود را بدهکار می‌کنند اما بانک‌ها با شناسایی سرمایه‌گذاران واقعی می‌توانند پشتیبانی و حمایت لازم را از آنها انجام دهند.

طباطبایی توجه به تجارت بین‌المللی آب مجازی را با تولید محصولات متنوع در دشت مغان یادآور شد و اضافه کرد: به دلیل ویژگی خاص آب، خاک و هوای مطبوع اردبیل، کشاورزی در این استان از ارزش افزوده بسیار بالایی برخوردار بوده که شایسته است در کنار تولید محصولات با کیفیت بالا، صنایع تبدیلی و فرآوری نیز راه‌اندازی شود تا ما بتوانیم از این محل به درآمد مردم استان کمک کنیم.

وی بیان کرد: این جای سرافکندگی است که استان اردبیل به رغم داشتن ظرفیت بی‌نظیر در بخش دام نتواند فعال‌سازی شهرک‌های دامپروری را انجام داده و رکود این واحدها بزرگترین صدمه را به بخش تولید بزند.

طباطبایی از توسعه ۵۰۰ هکتاری گلخانه‌ها در سه سال آینده خبر داد و گفت: انتظار می‌رود با تکمیل زیرساخت‌ها به ویژه تقویت راه ارتباطی مناسب، امکان عرضه و صادرات محصولات به شکل مطلوب فراهم آید.

دادستان عمومی و انقلاب اردبیل افزود: ما در سایه کمک، همراهی و پیشبرد افق توسعه مناسب می‌توانیم به اهداف مورد نظر دست پیدا کنیم و در این زمینه انتظار می‌رود هم بخش خصوصی و هم بخش دولتی در کنار هم کارها را به پیش ببرند.

کد خبر 5711275

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha