۲۹ مهر ۱۳۸۶، ۱۸:۵۳

استاندار زنجان:

مخالفان دولت تلاش می‌کنند شرایط را نامطلوب جلوه دهند

زنجان - خبرگزاری مهر: سید قوام نوذری گفت: عده ‌ای در آستانه انتخابات مجلس هشتم می‌خواهند به شیوه های غیرمنصفانه اقدامات انجام‌شده دستگاههای اجرایی را زیر سئوال ببرند و کارهای انجام شده را مخدوش جلوه دهند.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، قوام نوذری بعد ازظهر امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی وتوسعه استان، افزود: تفکرات دموکراسی غربی در کشور و نظام‌اسلامی جایگاهی ندارد و دولت نهم با اتکا به اندیشه‌های ناب اسلامی، رهنمودهای مقام عظمای ولایت و مساعدت مردم، مسیر توسعه را هموارتر از گذشته خواهد کرد.

به گفته نوذری عملکرد دولت و خدمات آن به مردم استان زنجان گواه موفقیت دولت نهم در استان است.

وی در ادامه با عنوان اجرایی‌شدن ‪ ۲۲۷‬طرح عمرانی استان زنجان از برکات سفر ریاست جمهوری به استان زنجان بوده است، یادآور شد: اعتبار این طرح‌ها ‪ ۱۴‬هزار و ‪ ۶۳۸‬میلیارد ریال بوده است.

نوذری ادامه داد: این مهم در نتیجه‌ برنامه‌ریزی و اندیشه‌ بلند مدیران دستگاه های اجرایی استان بوده و آینده روشنی را برای منطقه رقم خواهد زد.

استاندار زنجان بر ضرورت اطلاع‌رسانی مسئولان جهت تنویر افکار عمومی و ارائه‌  گزارشی از اقدامات انجام شده تاکید کرد و ادامه داد: دستاوردهای اقتصادی استان طی سالهای گذشته  قابل‌ توجه بوده است.

نوذری با یادآوری اینکه میزان تولید زیتون این استان از متوسط جهانی آن پیشی گرفته‌است گفت: مقیاس جهانی تولید زیتون در هکتار ‪ ۱۴‬تن و در شهرستان طارم از توابع استان زنجان ‪حدود 20 تن است.

کد خبر 572251

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha