پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۷:۵۶

مدیرکل هواشناسی گلستان خبرداد؛

برف و باران در مناطق کوهپایه ای گلستان/طغیان رودخانه ها متحمل است

برف و باران در مناطق کوهپایه ای گلستان/طغیان رودخانه ها متحمل است

گرگان- مدیرکل هواشناسی گلستان با اشاره به ورود سامانه سرد بارشی به این استان، گفت: ساکنان مناطق ییلاقی و کوهیایه ای در انتظار بارش برف و باران باشند.

امان‌محمد کمالی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: براساس الگوهای هواشناسی، طی روز پنج شنبه آسمان گلستان صاف تا قسمتی ابری، گاهی همراه با افزایش ابر پیش بینی می شود.

مدیرکل هواشناسی گلستان افزود: از عصر پنج شنبه شاهد بارش ملایم و پراکنده شبانگاهی و همچنین وزش باد خواهیم بود.

وی گفت: روز جمعه سامانه ناپایدار نسبتاً قوی وارد استان می‌شود که با بارش‌های خوبی همراه خواهد بود و شاهد تشدید بارش‌ها در ییلاقات و بارش برف در این مناطق خواهیم بود.

کمالی گفت: براساس فعالیت این سامانه در مناطق واقع در سرشاخه‌های اترک و گرگانرود در شرق استان، احتمال طغیان رودها بسیار محتمل است و ضرورت دارد مردم از نزدیک شدن به رودخانه‌ها پرهیز کنند.

کد خبر 5728849

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha