به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام سیدهاشم حسینی المدنی، با اشاره به طرح ملی خدمات بشردوستانه جوانان به مسافرین نوروزی جوانان، سفیران ایمنی، سلامت و نشاط اجتماعی، به ارائه گزارشی از خدمات سازمان جوانان در ۲۷ اسفندماه پرداخت و گفت: ۲۷ هزار و ۱۷۲ نفر از خدمات ایستگاه ایمنی و سلامت (اطلاعرسانی نقاط حادثهخیز و راهنمایی به اماکن فرهنگی و گردشگری و عمومی) و ۶۳۷۲ نفر نیز از اکیپهای سیار سحاب (خدمات و آموزش امداد و کمکهای اولیه) بهرهمند شدند.
وی با اشاره به این که ۸۹۶۲ نفر در پویش بهرفت، مشارکت و از این پویش حمایت کردند، ادامه داد: ۱۰ هزار و ۶۰۶ نفر از فضای دوستدار کودک (نکات ترافیکی، ایمنی و امدادی) استفاده کردند. ۴۹۲۱ نفر نیز به خیمه نماز در پایگاههای ثابت و موقت جمعیت هلالاحمر مراجعه کردند.
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلالاحمر افزود: به ۱۱ هزار و ۸ نفر اقلام فرهنگی زیست محیطی توزیع شد؛ که در مجوع به ۶۹ هزار و ۴۱ نفر خدمات ارائه شد.
گفتنی است، ۲۵۱۳ نفر از اعضای سازمان جوانان در طرح ملی خدمات بشردوستانه جوانان به مسافرین نوروزی جوانان، سفیران ایمنی، سلامت و نشاط اجتماعی، شرکت کردند.
نظر شما