پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۷ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۴۵

فرماندار لردگان خبر داد؛

لردگان ظرفیتی مناسب برای رونق گردشگری

لردگان ظرفیتی مناسب برای رونق گردشگری

شهرکرد- فرماندار لردگان گفت: این شهرستان دارای طبیعتی بکر و زیبا است که ظرفیت رونق گردشگری را در آن دو چندان می‌کند.

رضا بابامیری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری در شهرستان لردگان، اظهار کرد: این شهرستان یکی از شهرستان‌های گرمسیر در استان محسوب می‌شود و در حال حاضر آب و هوای این شهرستان برای اقامت مسافران مطلوب است.

وی با بیان اینکه ۸۰ کیلومتر از رودخانه خرسان از شهرستان لردگان عبور می‌کند، توضیح داد: این رودخانه زیبایی دو چندانی به این شهرستان بخشیده است و به‌علت صعب‌العبور بودن مسیر دسترسی به محل عبور رودخانه، افراد کمی توانسته‌اند از این زیبایی لذت ببرند، طبیعت‌گردان و کوهنوردان می‌توانند این محل را برای تفریح و سفر انتخاب کنند.

بابامیری با اشاره به پوشش جنگلی و مرتعی موجود در شهرستان لردگان، خاطرنشان کرد: ۸۷ درصد شهرستان لردگان جنگل و مرتع است، جنگل‌ها و مراتع مکان مناسبی برای تفریح در این شهرستان محسوب می‌شود، اختلاف دما بین این شهرستان و سایر شهرستان‌های چهارمحال و بختیاری وجود دارد.

وی با بیان اینکه چشمه ساران فراوانی در شهرستان وجود دارد، گفت: گیاهان دارویی و خوراکی منحصر به فردی در این شهرستان وجود دارد که در بازار لردگان به‌فروش می‌رسد.

بابامیری افزود: آبشار آتشگاه لردگان، چشمه‌های واقع منطقه چارطاق، محل قایقرانی بارز و شوارز و سد کاروان چهار از مهم‌ترین مناطق گردشگری شهرستان لردگان محسوب می‌شود، سد کارون چهار یکی بی‌نظیرترین مناطق گردشگری و دیدنی این شهرستان است و پرورش ماهی در قفس در دریاچه این سد انجام می‌شود.

وی یادآور شد: در منطقه ریگ در شهرستان لردگان در فصل زمستان پیست برفی وجود دارد و علاقه‌مندان به تفریحات زمستانه می‌توانند به این منطقه سفر کنند، همچنین سد کارون سه نیز در منطقه بارز یکی از مناطق دیدنی در این شهرستان است.

کد خبر 5741208

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha