پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ آبان ۱۳۸۶، ۱۰:۳۳

/ اختصاصی مهر /

افزایش ظرفیت تبدیل بورسیه خارج کشور به داخل در وزارت بهداشت

افزایش ظرفیت تبدیل بورسیه خارج کشور به داخل در وزارت بهداشت

رئیس مرکز امور دانشجویی وزارت بهداشت از افزایش ظرفیت تبدیل بورس خارج به داخل از طریق انعقاد قرارداد با دانشگاههای علوم پزشکی خبر داد.

دکتر غلامرضا حسن زاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: مرکز امور دانشجویی به شورای عالی برنامه ریزی وزارت بهداشت پیشنهاد کرده است که ظرفیت تبدیل بورس خارج به داخل افزایش یابد و در این راستا با دانشگاههای علوم پزشکی که توانمندی پذیرش را دارند، قرارداد همکاری امضاء می شود.

وی یاد آور شد: دانشگاههایی که پذیرش در آنها صورت بگیرد با وزارت بهداشت قرار امضاء خواهند کرد و هزینه تربیت این دانشجویان نیز به آنها پرداخت می شود.

رئیس مرکز امور دانشجویی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: تبدیل بورس خارج کشور به داخل برای افرادی انجام می گیرد که با وجود تکمیل مراحل دریافت بورسیه خود موفق نشده اند به خارج از کشور برای ادامه تحصیل اعزام شوند. در واقع در مواقعی این افراد به دلیل نیاز دانشگاههای خود نتوانسته اند به خارج اعزام شوند.

وی اضافه کرد: تبدیل بورس خارج به داخل بر مبنای درخواست شخصی فرد، موافقت شورای بورس و دانشگاه محل تعهد فرد انجام می گیرد.

حسن زاده تأکید کرد: هزینه تربیت دانشجویان در رشته های مختلف تحصیلی به نسبت رشته مورد نظر با یکدیگر متفاوت است.

کد خبر 574886

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha