پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ آبان ۱۳۸۶، ۱۲:۵۹

بررسی مذاکرات ایتالیا و آلمان/

در اتحادیه اروپا برای شنیدن منطق ایران اجماع شکل گرفته است

در اتحادیه اروپا برای شنیدن منطق ایران اجماع شکل گرفته است

یک استاد دانشگاه بر این باور است که با توجه به اجماع شکل گرفته در اتحادیه اروپا برای شنیدن منطق ایران، می توان با برنامه ریزی دقیق از این فضا و اهرم های اروپایی جهت حل مسئله هسته ای کشور بهره جست.

دکتر محمود دهقان، استاد دانشگاه و کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با خبرنگار مهر، برگزاری موفق مذاکرات اخیر هیئت ایرانی در اروپا را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: شرکت دکتر لاریجانی در این مذاکرات ، علاوه بر آن که جوسازی های چند کشور غربی درباره این جابه جایی دبیر شورای عالی امنیت ملی را به کلی خنثی کرد، به انتقال آرام روند مدیریت پرونده هسته ای به دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی منجر شد.

وی با اشاره به اختلافات گسترده موجود در جبهه غرب علیه کشورمان، افزود: حقیقت آن است که امروز در اتحادیه اروپا اجماعی برای شنیده مواضع و منطق ایران در بحث هسته ای شکل گرفته که به گونه ای قابل ملاحظه روند تنش آفرینی در این عرصه ر کند می کند و این اجماع برآیندی عمیق در برخواهد داشت.

این استاد دانشگاه ادامه داد : امروز از 27 عضو رسمی اتحادیه اروپا فقط چند کشور خاص بر طبل مواجهه با ایران می کوبند و ندای غالب در این اردوگاه دیالوگ با تهران است ، ضمن آن که در اتحادیه اروپا مسئله تحمیل عقاید به دیگران آن گونه که در نقاط دیگر جهان چون آمریکا وجود دارد، دیده نمی شود و لذا در خصوص ایران، اکثریت ، هوادار مذاکره جای خود را باز کرده و می توان با برنامه ریزی مناسب از این اهرم موثر به بهترین وجه ممکن بهره برداری نمود.

دهقان با تاکید بر پیش برد همزمان دو مسیر مذاکره با آژانس از سویی و اروپا از دیگر سو، گفت: با توجه به اینکه 1+5 آینده پرونده هسته ای ایران را به گزارشاتی از سولانا و البرادعی منوط کرده اند، به نظر می رسد، پیشبرد موفق مذاکرات در دو جبهه مذکور، آینده ای روشن از موضوع هسته ای را برای ایران تصویر خواهد کرد.

کد خبر 574897

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha