محمود بنی اسد در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهار داشت: گرچه معلولین از نظر فیزیکی و ظاهر دچار نواقصی هستند اما این نقایص به معنای ناتوانی آنان نیست و در برخی موارد از افراد سالم در زمینه شکوفایی استعدادهایشان نیز سبقت گرفته اند.
وی خاطرنشان کرد: اجرای همایش پاراالمپیک در سراسر کشور بعضی از توانایی های بالقوه جامعه معلولان را نمایان کرد.
مدیر آموزش و پرورش استثنایی استان کرمان با اشاره به مشکلات معلولان افزود: جامعه معلول مشکلات زیادی دارند که از جمله آنان نبود امکانات ورزشی، عدم مناسب سازی امکانات و در سنین بالاتر، شغل و مسکن است.
بنی اسد یادآور شد: وجود نگرش مثبت مسئولان استان کرمان برای تامین امکانات جامعه معلولان نشانگر آینده ای روشن برای آنان است.
این مسئول بیان داشت: شهرستان های کرمان، رفسنجان، راور، کوهبنان و بم به دلیل فعال بودن هیئت های ورزشی معلولان در آنها و برای شرکت در مرحله مقدماتی مسابقات پاراالمپیک انتخاب شده اند.


نظر شما