پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۰۵

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان خبر داد؛

کشف و معدوم‌سازی ۲۴۰ کیلوگرم مرغ وگوشت فاسد در همدان

کشف و معدوم‌سازی ۲۴۰ کیلوگرم مرغ وگوشت فاسد در همدان

همدان- مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان از کشف و معدوم سازی ۲۴۰ کیلوگرم مرغ وگوشت فاسد توسط تیم گشت مشترک تعزیرات حکومتی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرضیه یونسی ظهر سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس سیاست‌های سازمان تعزیرات حکومتی و در ادامه گشت‌های مشترک با همکاری مراجع نظارتی، روز دوشنبه رؤسای شعب سیار این اداره کل با همکاری جهاد کشاورزی و دامپزشکی از سردخانه هتل‌ها، رستوران‌ها، مرغ فروشی‌ها، قصابی‌ها و… به صورت سرزده بازرسی کردند که در این بازرسی‌ها بیش از ۲۴۰ کیلو گرم انواع مرغ و گوشت فاسد و تاریخ مصرف گذشته کشف و با نظر دامپزشکی در محل معدوم شد.

وی افزود: همچنین تعداد ۱۰ کارتن مرغ منجمد عرضه خارج از شبکه از سرد خانه یک فروشگاه کشف و دستور توزیع آن صادر شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان ادامه داد: یک واحد مرغ فروشی نیز به دلیل گرانفروشی مرغ به قیمت ۸۰ هزار تومان، به مدت ۳ روز نصب پرده شد.

یونسی ضمن تشکر از همه دستگاه‌های همراه و اخطار جدّی به واحدهای متخلف در خصوص برخورد قاطع تعزیرات حکومتی، تصریح کرد: از کسبه عزیزی که با رعایت قانون و رعایت حقوق مصرف کنندگان در حفظ آرامش بازار سهیم هستند نیز سپاسگزاریم.

کد خبر 5763142

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha