پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۴:۰۰

معاون استاندار در شورای فرهنگ عمومی استان اصفهان:

دستگاه‌های فرهنگی بدون تعارف به واقعیت‌های اجتماع بپردازند

دستگاه‌های فرهنگی بدون تعارف به واقعیت‌های اجتماع بپردازند

اصفهان - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: در شرایط فرهنگی امروز باید دستگاه‌های فرهنگی بدون تعارف به واقعیت‌های اجتماعی بپردازند تا در فتنه‌های دشمن گرفتار نشویم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا جان‌نثاری ظهر چهارشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان که با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، استاندار اصفهان، رئیس کل دادگستری استان و سایر اعضا برگزار شد، بیان کرد: همگان استان اصفهان را با تمدن و فرهنگ اصیل آن می‌شناسند.

وی با اشاره به علمای گرانقدر و شهیدان دفاع مقدس استان، ادامه داد: اصفهان همواره در برگزاری رویدادهای فرهنگی و اسلامی در کشور سرآمد بوده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: در کنار فرهنگ غنی خانوادگی، هنر و اصالتی که در استان وجود دارد آسیب‌های اجتماعی عمیقی مردم استان را تهدید می‌کند.

جان‌نثاری عنوان کرد: در شرایط فرهنگی امروز بایستی دستگاه‌های فرهنگی بدون تعارف به واقعیت‌های اجتماعی بپردازند تا در فتنه‌های بی‌شمار و خطرناک دشمن گرفتار نشویم و این مهم تنها با انسجام فرهنگی محقق می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: اگر مجمع الجزایر فرهنگی را متحد و هماهنگ کنیم می‌توانیم با انسجام منظمی موضوعات فرهنگی را ساماندهی کنیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: کشور ما نیازمند «مهندسی فرهنگی» است تا موضوعات فرهنگی به یک قرارگاه منسجم تبدیل و با فرماندهی مشخص نقشه‌های دشمن آشکار و خنثی شود.

جان‌نثاری تأکید کرد: تنها با انسجام و همبستگی می‌توانیم فرهنگ اصیل ایرانی_اسلامی را برای نسل آینده حفظ کنیم.

وی خاطرنشان کرد: مردم ما بارها در شرایط و رویدادهای مختلف از جمله ۲۲ بهمن ماه، روز قدس و … با حضور حماسی و پرشور خود جواب دندان‌شکنی به دشمن داده‌اند لذا در برابر حضور پرشور مردم در بزنگاه‌های مختلف، وظیفه ما نگاه و توجه ویژه به موضوعات فرهنگی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان عنوان کرد: با توجه به فرهنگ غنی در استان، دشمن به خوبی می‌داند که اگر فرهنگ را در اصفهان کم‌رنگ و خدشه‌دار کند در سایر نقاط کشور با آسودگی بیشتری می‌تواند فتنه‌انگیزی کند.

کد خبر 5764079

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha