پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۴:۵۳

فرمانده سپاه فجر فارس:

دستگاه های متولی فعالیت های قرآنی از موازی کاری پرهیز کنند

دستگاه های متولی فعالیت های قرآنی از موازی کاری پرهیز کنند

شیراز-فرمانده سپاه فجر فارس گفت: فعالیت های قرآنی باید با هم افزایی دستگاه های متولی توسعه یابد و نباید موازی کاری موجب کاهش این فعالیت ها در جامعه شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار یدالله بوعلی پیش از ظهر یکشنبه در نشست صمیمی با حافظان، قاریان و مقام‌آوران قرآنی سپاه فجر فارس، با اشاره به موازی‌کاری در زمینه فعالیت‌های قرآنی، برهم‌پوشانی این فعالیت‌ها تأکید کرد که با کنار هم قرار گرفتن این ظرفیت‌ها، در سطح ملی حرف برای گفتن خواهیم داشت و خواسته مقام معظم رهبری در خصوص حافظان قرآن محقق شود.

فرمانده سپاه فجر فارس با توجه به فعالیت‌های قرآنی سپاه فجر با جهت‌گیری صحیح، عنوان کرد: هر کسی در استان در این عرصه کار می‌کند سپاه موظف است ظرفیت‌های او را بشناسد و از او حمایت کند.

بوعلی با یادآوری رتبه برتر سپاه فجر در کشور و راه‌اندازی ۱۴ دارالقرآن طی سال گذشته، گفت: یکی از محورهای تربیتی مدنظر ما موضوعات در عرصه قرآنی است.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه فجر فارس هم در این نشست با بیان اینکه بهترین کلمات در خصوص قرآن، کلمات ائمه معصومین (ع) است که بسیار ژرف و پرمعناست، خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم (ص) در این مورد می‌فرمایند؛ کسی که در مجلسی با بحث قرآنی بنشیند، آرامش بر آن فرد و جمع حاکم می‌شود و رحمت الهی بر آن‌ها بارش می‌کند و خداوند در همان مجلس آنان را یاد می‌کند.

حجت‌الاسلام محمود محمودی‌زاده ادامه داد: اگر پنج درخواست بزرگ، از جمله زندگی سعادتمند، مرگ شهادت‌گونه، نجات در یوم‌الحسرة، و سایه در روز محشر و هدایت در روز گمراهی دارید، به‌سراغ قرآن بروید، چراکه در روز قیامت، ترازویی که عملکرد قرآنی در آن کفه باشد، سنگین‌تر است.

کد خبر 5767308

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha