پیام‌نما

لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَيِّنَاتِ وَأَنْزَلْنَا مَعَهُمُ الْكِتَابَ وَالْمِيزَانَ لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ  وَأَنْزَلْنَا الْحَدِيدَ فِيهِ بَأْسٌ شَدِيدٌ وَمَنَافِعُ لِلنَّاسِ وَلِيَعْلَمَ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ وَرُسُلَهُ بِالْغَيْبِ  إِنَّ اللَّهَ قَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانا ما پیامبران خود را با دلایل روشن فرستادیم و با آنان کتاب و ترازو [ی تشخیص حق از باطل] نازل کردیم تا مردم به عدالت بر خیزند، و آهن را که در آن برای مردم قوت و نیرویی سخت و سودهایی است، فرود آوردیم و تا خدا مشخص بدارد چه کسانی او و پیامبرانش را در غیاب پیامبران یاری می دهند؛ یقیناً خدا نیرومند و توانای شکست ناپذیر است. * * * كتابى عطا كرد و ميزان نهاد /  كه مردم گرايند يكسر به داد

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۱:۳۶

معاون دادگستری خراسان جنوبی:

۱۲ جلسه دادگاه آنلاین باحضور دانشگاهیان در خراسان جنوبی برگزار شد

۱۲ جلسه دادگاه آنلاین باحضور دانشگاهیان در خراسان جنوبی برگزار شد

بیرجند- معاون دادگستری خراسان جنوبی گفت: ۱۲ جلسه دادگاه آنلاین باحضور اساتید، دانشجویان و ... در استان برگزار شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس اسماعیلی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه برگزاری علنی دادگاه‌ها از موضوعاتی است که در سند تحول قضائی نیز مورد توجه ویژه قرار گرفته است، اظهار کرد: تلاش شده با استفاده از فن آوری‌های نوین مشکلاتی مانند محیط‌های کوچک فیزیکی برخی از دادگاه‌ها که مانعی بر سر برگزاری جلسات علنی دادگاه است از پیش رو برداشته شود.

معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری خراسان جنوبی بیان کرد: برگزاری دادگاه‌ها به صورت علنی یکی از مطالبات موجود در قانون اساسی است که در اصل ۱۶۵ به صورت صریح مورد اشاره قرار گرفته است.

اسماعیلی گفت: دستگاه قضائی نیز به خصوص در دوره مسئولیت حجت الاسلام محسنی اژه‌ای که از طرفداران برگزاری دادگاه‌های علنی در نظام قضائی کشور است از مدت‌ها قبل در تلاش است شرایطی را فراهم کند تا به غیر از موارد استثنایی قید شده در قوانین، سایر دادگاه‌ها به صورت علنی برگزار گردند

رویکرد قوه قضائیه درباره دادگاه‌های آنلاین

وی افزود: بر همین اساس و در راستای شفافیت آرا عدلیه در رویکردی جدید و بدیع اقدام به برگزاری دادگاه‌های علنی بر خط برای برخی از اقشار جامعه نموده است و به صورت تدریجی در حال توسعه این رویکرد در بخش‌های مختلف قضائی است.

معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری خراسان جنوبی بیان کرد: در همین زمینه با همکاری دادگستری استان‌ها تا کنون ۱۲ جلسه دادگاه علنی برخط با رضایت اصحاب دعوی ویژه حقوقدانان، وکلا و دانشجویان برگزار شده که دادگستری استان خراسان جنوبی در این زمینه پیشگام بوده است.

اسماعیلی ادامه داد: هر ۱۲ دادگاه آنلاین توسط معاونت فن آوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری خراسان جنوبی صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه سال گذشته در مجموع ۴۰ هزار و ۱۵۰ دادگاه آنلاین برگزار شده و ۱۲ جلسه ویژه دانشگاه‌های کشور و با حضور دانشجویان و اساتید بوده است، گفت: دستگاه قضائی درصدد است تا در راستای توسعه تدریجی دادگاه‌های علنی برخط که یکی از راهکارهای سند تحول قضائی است دسترسی حضور اصحاب دعاوی حقوقی مربوط به اصناف را ایجاد و تقویت کند.

فواید حضور اقشار مختلف در دادگاه علنی برخط

معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری خراسان جنوبی یادآور شد: با ایجاد دسترسی برای حضور در دادگاه علنی برخط، علاوه بر تقویت دانش حقوقی اصناف مختلف از ایجاد جرایم مشابه در آن صنف پیشگیری خواهد شد.

اسماعیلی گفت: از مزایای دیگر این دادگاه‌های علنی، برخط بودن آن است که نه تنها زمینه شرکت اکثریت اقشار را فراهم و در وقت صرفه جویی می‌کند که اثرپذیری برگزاری این نوع دادگاه‌ها را نیز افزایش می‌دهد.

کد خبر 5776393

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha