پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۵۳

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان:

فرهنگ و گفتمان رضوی در جامعه ترویج داده شود

فرهنگ و گفتمان رضوی در جامعه ترویج داده شود

اهواز- مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ و گفتمان رضوی در جامعه گفت: آموزش و پرورش نقش مهمی را در ترویج فرهنگ و گفتمان رضوی در جامعه دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود حمیدی نژاد پیش از ظهر امروز دوشنبه در آئین گرامیداشت دهه کرامت حوزه ستادی آموزش و پرورش خوزستان اظهار کرد: تمسک به اهل بیت عصمت و طهارت و حرکت در مسیر این امامان معصوم و بزرگوار تنها راه فلاح و رستگاری و رسیدن به قرب الهی است.

وی با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ و گفتمان رضوی در جامعه اضافه کرد: آموزش و پرورش به عنوان مهمترین نهاد متولی فرهنگ در جامعه نقش مهمی را در ترویج فرهنگ و گفتمان رضوی در جامعه دارد و بر این اساس یکی از شاخصه‌های تحقق ساحت تربیت اعتقادی، عبادی و اخلاقی متصف شدن دانش آموزان به فرهنگ رضوی است.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان یادآور شد: تاسی به فرهنگ رضوی امروز مهمترین نیاز جامعه اسلامی در حوزه فرهنگی است و بر این اساس باید با تلاش پیوسته در راستای ایجاد گفتمان فرهنگی بر تراز فرهنگ علوی و رضوی در جامعه متمرکز شد؛ البته این امر مهم با نقش آفرینی معلمان تسریع و تسهیل خواهد شد.

کد خبر 5787250

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha