پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۳ تیر ۱۴۰۲، ۸:۱۳

طی سال جاری؛

جابجایی مسافر توسط ناوگان عمومی استان بوشهر ۱۲ درصد کاهش یافت

جابجایی مسافر توسط ناوگان عمومی استان بوشهر ۱۲ درصد کاهش یافت

بوشهر- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بوشهر گفت: از ابتدای سال تاکنون جابجایی مسافر توسط ناوگان عمومی این استان ۱۲ درصد کاهش یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالکریم اخترشناس صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون یک میلیون و ۲۰۰ هزار مسافر از شهرستان‌های استان به سایر نقاط کشور و یا داخل استان توسط ناوگان حمل و نقل عمومی جابجا شده اند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بوشهر اضافه کرد: این تعداد مسافر به وسیله ۵۹۰ دستگاه انواع وسایل نقلیه عمومی سفر کرده اند.

وی بیان داشت: طی این مدت ۵۳ درصد مسافران با اتوبوس، ۴۱ درصد با مینی بوس و ۶ درصد با سواری کرایه عمومی جابجا شدند.

تعداد سفر ۶۰ درصد افزایش یافت

اخترشناس افزود: میزان جابجایی مسافران در این بازه زمانی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۲ درصد کاهش و از نظر تعداد سفر ۶۰ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه طی این مدت ۴۱ درصد از سفرها درون استانی و ۵۹ درصد سفرها برون استانی بوده است، ادامه داد: اصلی ترین مقاصد سفر بوشهری‌ها به فارس، تهران و خوزستان است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بوشهر یادآور شد: ۳۸ شرکت مسافری، هزار و ۷۳۰ راننده و ۱۱۴۰ دستگاه ناوگان مسافری در استان بوشهر مشغول خدمات رسانی به مسافران هستند.

کد خبر 5826851

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha