پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ تیر ۱۴۰۲، ۱۰:۱۰

سرپرست گمرکات کرمانشاه خبر داد؛

ترخیص تجهیزات خط تولید در کمترین زمان از گمرکات کرمانشاه

ترخیص تجهیزات خط تولید در کمترین زمان از گمرکات کرمانشاه

کرمانشاه- سرپرست گمرکات کرمانشاه از ترخیص تجهیزات خط تولید در کمترین زمان از گمرکات کرمانشاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرپرست حوزه نظارت گمرکات استان کرمانشاه صبح چهارشنبه در بازدید یکی از واحدهای تولیدی کرمانشاه بر انجام تشریفات گمرکی و ترخیص قطعات و تجهیزات خط تولید کارخانجات و واحدهای تولیدی در کمترین زمان ممکن تاکید کرد.

در این بازدید که با هدف حمایت از تولیدات صادراتی استان کرمانشاه و در راستای تسهیل و تسریع فرایندهای گمرکی تجهیزات و قطعات خط تولید شرکت‌ها و کارخانجات انجام شد، سرپرست حوزه نظارت گمرکات استان به همراه معاونین فنی و توسعه مدیریت و منابع خود از خط تولید و دیگر بخش‌های کارخانه بازدید کردند.

در جریان این بازدید سرپرست حوزه نظارت گمرکات استان و معاونین این سازمان در جریان مسائل و مشکلات این واحد تولیدی قرار گرفتند.

عباس زاده همکاری و مساعدت لازم را در خصوص ترخیص قطعات و تجهیزات وارداتی این واحد تولیدی را عنوان و از معاونین خود خواست در کمترین زمان ممکن تشریفات گمرکی کالاهای وارداتی این شرکت را با استفاده از تسهیلاتی که گمرک برای حمایت از تولید اختصاص داده است به انجام رسانند.

کد خبر 5840639

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha