وی اضافه کرد: کسانی که مدام اینگونه اخبار را منتشر می کنند یا ذهن بیماری دارند یا اینکه جایگاه فوتبال ایران در جهان را نمی دانند. مربیانی نظیر فرگوسن یا پله حتی نمی دانند تیم ملی فوتبال ایران سرمربی دارد یا نه چه برسد به اینکه به عنوان مشاور با تیم ملی ما همکاری کنند.
صفایی فراهانی تصریح کرد: متاسفانه جوی ایجاد شده که مدام ذهن مردم را با اینگونه اخبار کذب گمراه می کنند و توقعات را از کمیته انتقالی بالا می برند در حالیکه باید سطح و سقف فوتبال مان را بدانیم و مطابق آن انتظار جذب مربی درجه یک را داشته باشیم.
وی یادآور شد: هر فرد منطقی که ذره ای با فوتبال دنیا آشنایی داشته باشد می تواند تشخیص دهد که فوتبال ما کجا و امثال فرگوسن کجا.
رئیس کمیته انتقالی فدراسیون فوتبال در خصوص نتایج نشست عصر روز چهارشنبه این کمیته اظهار داشت: تاکنون مذاکرات مان برای انتخاب سرمربی جدید بی نتیجه مانده است ولی همچنان منتظر پاسخ مثبت گزینه های مورد نظر هستیم تا با پذیرش شرایط ما قرارداد نهایی را با بهترین گزینه امضا کنیم.
صفایی فراهانی پیرامون مطرح شدن نام مربیانی نظیر پیتر رید برای هدایت تیم ملی اظهار داشت: نزدیک به 40 مربی در لیست ابتدایی کمیته انتقالی حضور داشتند که در حال حاضر این نفرات به چند گزینه خاص محدود شده اند و تا زمانی که قراردادی با مربی مورد نظر امضا نشود، نامی از مربی تیم ملی اعلام نخواهیم کرد.
وی در مورد کوتاه شدن دست دلالها در انتخاب سرمربی تیم ملی تصریح کرد: از اینکه هیچ دلالی تاکنون خط ما را برای انتخاب سرمربی تیم ملی پیدا نکرده است، بسیار خوشحالم و این را از شایعاتی که همه روزه در نشریات مطرح می شود، متوجه می شوم.
رئیس کمیته انتقالی در پایان در مورد اینکه آیا ناظرانی که برای حضور در مجمع فدراسیون فوتبال به ایران می آیند، می توانند به شکایت نامزدهای رد صلاحیت شده رسیدگی کنند، گفت: متوجه سئوال شما نمی شوم. اینگونه مطالب تنها حاشیه سازی است و پاسخی برای آن ندارم.


نظر شما