پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ مهر ۱۴۰۲، ۸:۱۱

معاون استاندار کرمانشاه:

برای کاهش تصادفات باید به سمت هوشمندسازی معابر حرکت کنیم

برای کاهش تصادفات باید به سمت هوشمندسازی معابر حرکت کنیم

کرمانشاه- معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه با اشاره به ضرورت های هوشمندسازی معابر گفت:برای کاهش تصادفات باید به سمت هوشمندسازی معابر حرکت کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، طهماسب نجفی شامگاه شنبه در نشست شورای ترافیک استان کرمانشاه که به صورت ویدئو کنفرانس و با حضور فرمانداران و شهرداران استان کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: در راستای حل مشکلات و گره‌های ترافیکی در شهرها باید برنامه‌های جدید و تأثیرگذار اتخاذ شود.

وی افزود: با توجه به آمار تصادفات درون و برون شهری باید برنامه ریزی پیرامون کاهش این تصادفات نیز در دستور کار باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه تصریح کرد: برای کاهش تصادفات باید به سمت هوشمندسازی معابر سطح شهر و استان کرمانشاه حرکت کنیم و با توجه به ظرفیت‌های موجود، شهرداری‌ها وظیفه دارند که نهایت اهتمام خود را در این راستا بکار گیرند.

وی ادامه داد: کاهش تلفات در تصادفات همواره جزو منویات مقام معظم رهبری در دیدار با مسئولین بوده که باید در حوزه استان کرمانشاه بسیار به آن توجه کنیم.

نجفی خاطرنشان کرد: با توجه به در پیش بودن دور دوم سفرهای استانی باید تلاش شود تا پروژه‌های ترافیکی تعریف شده اعتبار مورد نیاز خود را جذب و تا پایان دولت سیزدهم به پایان برسند.

کد خبر 5918082

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha