و فخرالدین حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج اظهار داشت: استاندار کردستان پس از دو سال فعالیت در استان کردستان عملکردی مثبت و خوب را در حوزه عمرانی از خود بر جای گذاشته است.
وی ادامه داد: امروز در تمامی نقاط استان شاهد انجام پروژه های متعدد عمرانی و زیربنایی هستیم که این مهم در سایه تلاش های استاندار کردستان و مجموعه مدیریتی استان حاصل شده است.
نماینده سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی توجه دولت به مناطق کم برخوردار را مثبت خواند و افزود: سفرهای استانی هیئت دولت به استانها باعث می شود که در نحوه خدمات رسانی و انجام پروژهای عمرانی سرعت بیشتری احساس شود.
حیدری در ادامه ضمن انتقاد از صدا و سیمای مرکز کردستان خاطرنشان کرد: صدا و سیمای مرکز کردستان متاسفانه در راستای عمل کردن به وظایف خود با توجه به سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی به هیچ وجه موفق نبوده و ما تاکنون چندین بار ابراز نارضایتی خود را به اطلاع مسئولان کشوری صدا و سیما رسانده ایم.
وی اطلاع رسانی و پوشش خبری صدا و سیمای مرکز کردستان را بسیار ضعیف خواند و بیان داشت: مسئولان صدا و سیمای مرکز کردستان باید برای پوشش برنامه های مهم دولت در استان تلاش و همت بیشتری را به کار گیرند.
نماینده مردم شهرستان های سقز و بانه در مجلس عنوان کرد: صدا و سیمای مرکز کردستان به جای اطلاع رسانی سریع و صحیح به مخاطبان خود همچنین توجه به پخش برنامه های مذهبی گزینشی عمل کرده و با پخش برنامه های سطحی و بدون توجه به آئین های و سنت های غنی مردم استان کردستان فعالیت می کند.


نظر شما