پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ آذر ۱۴۰۲، ۱۰:۴۱

رییس ستاد انتخابات شهرستان بهار:

١١٨ شعبه برای انتخابات در سطح شهرستان بهار پیش بینی شده است

١١٨ شعبه برای انتخابات در سطح شهرستان بهار پیش بینی شده است

همدان- رییس ستاد انتخابات شهرستان بهار گفت: تعداد ١١٨ شعبه برای انتخابات در سطح شهرستان پیش بینی شده که ۵٣ شعبه در بخش مرکزی و ۳۵ شعبه بخش لالجین و ۳۰ شعبه در بخش صالح آباد مستقر هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا شالبافیان در نشست با خبرنگاران با تشریح اقدامات ستاد انتخابات گفت: تعداد ١١٨ شعبه برای انتخابات در سطح شهرستان پیش بینی شده است که ۵٣ شعبه در بخش مرکزی و ۳۵ شعبه بخش لالجین و ۳۰ شعبه در بخش صالح آباد مستقر هستند.

وی افزودند: در طول پنج ماه گذشته ۱۶ جلسه ستاد انتخابات برگزار شده که ۹۰ مصوبه داشتیم.

معاون سیاسی فرماندار بهار با تاکید بر سلامت انتخابات در مورد کمیته‌های ده گانه ذیل ستاد انتخابات گفت: همه کمیته‌ها از جمله کمیته امنیت انتخابات با تهیه طرح جامع امنیتی انتخاباتی، تأمین امنیت انتخابات و ارتقای خود مراقبتی ادارات و تأمین امنیت شعب سیار و خدمات رسانی دستگاه‌های اجرایی شروع به فعالیت کرده است.

وی ادامه داد: کمیته سیاسی انتخابات نیز با رصد فضای میدانی و مجازی و بارگزاری اخبار انتخابات در سامانه، در سطح استان رتبه برتر را دارد و دستگاه‌های ذیربط، تخلفات انتخاباتی را رصد و طبق قانون انتخابات رسیدگی خواهند کرد.

رئیس ستاد انتخابات شهرستان بهار به فعالیت‌های کمیته مشارکت مردمی انتخابات اشاره کرد و اهم فعالیت این کمیته را از جمله برگزاری همایش‌ها و کارگروه‌های تخصصی برای افزایش مشارکت انتخابات برشمرد و در ادامه گفت: کمیته آموزش انتخابات دو جلسه ویژه اعضای هیأت اجرایی برگزار کرده است و همچنین کمیته پشتیبانی برای ایاب و ذهاب عوامل انتخابات ۸۰ مینی بوس و ۱۰۰ خودرو پیش بینی نموده است و برای روز انتخابات نیز تعداد ۸ هزار وعده غذایی تدارک دیده است.

وی خاطر نشان کرد: وضعیت آنتن دهی شعب اخذ رأی و آنلاین بودن همه شعب بررسی و اداره مخابرات شهرستان ملزم به رفع نواقص آنتن دهی در کلیه شعب اخذ رأی شهرستان بهار شده است. وی اظهار داشت: برابر اعلام دستگاه‌های مرتبط؛ در حال حاضر هیچ مشکلی از لحاظ تجهیز شعب اخذ رأی وجود ندارد.

معاون سیاسی فرماندار با اشاره به تشکیل دو کمیته جدید تحت عنوان کمیته نظارت بر تبلیغات کاندیداها و کمیته افزایش رضایتمندی مردم در ستاد انتخابات شهرستان از آمادگی ۹۰ درصدی زیر ساخت‌های انتخابات برای برگزاری انتخابات در شهرستان خبر داد و گفت: ما امانت‌دار آرای مردم هستیم و خواهیم بود و یک رأی هم در کل کشور تأثیرگذار است و باید در صیانت از آن کوشا باشیم.

وی در مورد حفظ آرامش فضای جامعه گفت: آرامش فضای جامعه بسیار حائز اهمیت است و هیچ فردی یا افرادی نباید با تخریب کاندیدها و طرفداران آن‌ها این فضا را مخدوش نمایند. کما اینکه قانون با افراد متخلف برخورد قانونی خواهد داشت

وی اظهار داشت: کلیه عوامل انتخابات با اجرای راهبردهای انتخاباتی تعیین شده توسط مقام معظم رهبری شامل امنیت؛ سلامت؛ رقابت و مشارکت؛ انتخابات سالمی را در شهرستان برگزار خواهند کرد.

شالبافیان در پایان تصریح کرد: طبق قانون انتخابات کارگزاران و مدیران دولتی حق رفتارهایی شائبه انگیز انتخاباتی له یا علیه کاندیداها را نخواهند داشت.

کد خبر 5965515

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha