پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۳ آذر ۱۳۸۶، ۱۰:۴۷

واعظ زاده خبرداد:

بهره مندی نخبگان از تسهیلات نظام وظیفه عمومی

بهره مندی نخبگان از تسهیلات نظام وظیفه عمومی

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری گفت: نخبگان حائز شرایط بنیاد ملی نخبگان از تسهیلات خدمت وظیفه عمومی استفاده می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر صادق واعظ زاده با اعلام این خبر افزود: تا امروز حدود 500 تن حائزین شرایط بهره مندی از تسهیلات خدمت وظیفه عمومی ویژه نخبگان و استعدادهای برتر جهت استفاده از این تسهیلات به ستاد کل نیروهای مسلح معرفی شده اند.

وی در خصوص تسهیلات بنیاد ملی نخبگان جهت طی دوره خدمت نظام وظیفه نخبگان و استعدادهای برتر گفت: نخبگانی که بر طبق آیین نامه های موجود شرایط نخبگی یا استعداد برتر را احراز کنند، می توانند پس از طی دوره آموزشی، یک پروژه تحقیقاتی را با هماهنگی ستاد کل نیروهای مسلح انجام دهند و پس از تایید، کارت پایان خدمت خود را دریافت کنند.

رئیس بنیاد ملی نخبگان هماهنگی بین بنیاد ملی نخبگان و ستاد کل نیروهای مسلح را در این زمینه خوب ارزیابی کرد و در خصوص سایر تسهیلات نظام وظیفه برای نخبگان تحت پوشش این بنیاد گفت: ارائه تسهیلات خروج از کشور جهت شرکت در همایشهای علمی به منظور ارائه مقاله علمی و ادامه تحصیل در دوره های تحصیلات تکمیلی از دیگر حمایتها در جهت رشد و بالندگی نخبگان است که با همکاری خوب ستاد مشترک نیروهای مسلح انجام می شود.

واعظ زاده افزود: دانشجویان نخبه و استعدادهای برتر برای استفاده از این تسهیلات احتیاج به فراغت از تحصیل ندارند و می توانند همزمان با انجام پایان نامه و رساله خود کار پژوهشی سربازی را نیز انجام دهند. حتی ممکن است پژوهش مربوط به پایان نامه و رساله آنها به عنوان پروژه مذکور پیشرفته شود.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوردر عین حال اضافه کرد: کمتر از 10 درصد از 500 نفر حائزین شرایط بهره مندی از تسهیلات نظام وظیفه، متقاضی استفاده از تسهیلات ادامه تحصیل در خارج از کشور بوده اند که تسهیلات لازم به آنها اعطا شده است.

وی اضافه کرد: برگزیدگان رتبه های برتر آزمونهای سراسری دانشگاهها، نفرات برگزیده المپیادهای کشوری و جهانی دانشجویی و دانش آموزی و برگزیدگان جشنواره های خوارزمی و رازی اصلی ترین گروه واجدین شرایط نخبگی و استعدادهای برتر هستند.

کد خبر 598318

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha