حجت الاسلام علی محمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: آئین معنوی اعتکاف از جمله عبادات فردی است که خلوتگاه مخلوق با خالق یکتا است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گناوه افزود: اعتکاف، انس ناب با پروردگار و دروازه ورود به معنویت و همنشین شدن با خدا و بالاترین مرحله خودسازی و تهذیب نفس است.
وی اضافه کرد: در آیات و روایات متعدد، به امر اعتکاف اشاره شده است و دستور خداوند برای پیامبر خود حضرت ابراهیم علیه السلام در سوره بقره آیه ۱۲۵(و َعَهِدْنَا إِلَی إِبْرَاهِیمَ وَإِسْمَاعِیلَ أَن طَهِّرَا بَیْتِیَ لِلطَّائِفِینَ وَالْعَاکِفِینَ وَالرُّکَّعِ السُّجُودِ) «به ابراهیم و اسماعیل تکلیف کردیم که خانه مرا برای طواف کنندگان و معتکفان و راکعان و ساجدان، پاک و پاکیزه کنید»، نشان از معنویت بالای اعتکاف است.
وی گفت: آئین معنوی اعتکاف از رویشهای انقلاب اسلامی به شمار میآید و امسال این سنت حسنه با شعار «اعتکاف معنویت تمدن ساز» به استقبال معتکفان جهت اعتکاف در مساجد و خلوت با ذات ربوبی پروردگار آغاز خواهد شد.
وی بیان کرد: برنامههای متعدد معنوی و فرهنگی، قرائت قرآن و نهج البلاغه، دور همی جذاب معنوی دینی، ثبت خاطرات، آشنایی با کلام بزرگان، حلقههای معرفتی، پخش کلیپهای تأثیر گذار و برنامههای معنوی دیگر در اعتکاف امسال تدارک دیده شده است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گناوه یادآور شد: استقبال دانش آموزان از اعتکاف نیز حکایت از روحیه معنوی آنها دارد و در این سه روز که به ایام البیض معروف است روح و جان را از تعلقات دنیایی صیقل داده، بال پرواز به سمت معنویت گشوده و از نسیم بهشتی متنعم و سیراب میشوند.
وی گفت: اعتکاف از سحر ولادت مولای متقیان علی علیه السلام آغاز و بعد از سه روز با دعای پرفیض ام داوود که از اعمال اعتکاف محسوب میشود پایان میپذیرد که امسال این آئین معنوی در روزهای ۵، ۶ و ۷ بهمن ماه برگزار خواهد شد.
نظر شما