پیام‌نما

لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَيِّنَاتِ وَأَنْزَلْنَا مَعَهُمُ الْكِتَابَ وَالْمِيزَانَ لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ  وَأَنْزَلْنَا الْحَدِيدَ فِيهِ بَأْسٌ شَدِيدٌ وَمَنَافِعُ لِلنَّاسِ وَلِيَعْلَمَ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ وَرُسُلَهُ بِالْغَيْبِ  إِنَّ اللَّهَ قَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانا ما پیامبران خود را با دلایل روشن فرستادیم و با آنان کتاب و ترازو [ی تشخیص حق از باطل] نازل کردیم تا مردم به عدالت بر خیزند، و آهن را که در آن برای مردم قوت و نیرویی سخت و سودهایی است، فرود آوردیم و تا خدا مشخص بدارد چه کسانی او و پیامبرانش را در غیاب پیامبران یاری می دهند؛ یقیناً خدا نیرومند و توانای شکست ناپذیر است. * * * كتابى عطا كرد و ميزان نهاد /  كه مردم گرايند يكسر به داد

۲۴ دی ۱۴۰۲، ۱۶:۴۷

فرماندار سنندج تاکید کرد؛

لزوم تشکیل قرارگاه تولید محتوا ویژه دهه فجر در سنندج

لزوم تشکیل قرارگاه تولید محتوا ویژه دهه فجر در سنندج

سنندج_ فرماندار سنندج بر تشکیل قرارگاه تولید محتوا در فضای مجازی ویژه دهه فجر تاکید کرد و گفت: باید در این قرارگاه به بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی پرداخته شود

به گزارش خبرنگار مهر، حسن عسکری عصر یکشنبه در جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی برنامه‌های دهه فجر کردستان در سنندج اظهار کرد: برگزاری برنامه‌های ایام دهه فجر نیازمند برنامه‌ریزی درست است و ادارات و دستگاه‌های اجرایی باید برنامه‌های این ایام را متناسب با سلایق جامعه هدف برنامه‌ریزی کنند.

وی توجه به نسل جوان و سلایق این نسل را در برنامه‌های دهه فجر مهم خواند و افزود: باید فرهنگ انقلاب اسلامی را به نسل جوان منتقل کنیم و دستاوردهای نظام را برای آنها بازگو نمائیم.

فرماندار سنندج تلاش دشمن را زیر سوال بردن خدمات و دستاوردهای نظام اسلامی برشمرد و گفت: باید با تبیین واقعیات و خدمات دولت و نظام اسلامی زمینه آگاه‌سازی نسل جوان را فراهم کنیم.

عسکری با بیان اینکه در فضای مجازی به یک قرارگاه تولید محتوا نیاز داریم، تصریح کرد: این قرارگاه باید فعالانه و با حالت تهاجمی بتواند پاسخگوی نسل جوان و مقابله با روایات نادرست دشمنان باشد.

وی خاطرنشان کرد: خودمان باید در این فضا مباحث مربوط به انقلاب اسلامی را مطرح کنیم و با رویکرد انتخابات و امیدآفرینی در جامعه به تولید محتوا بپردازیم.

وی از دستگاه‌های اجرایی شهرستان سنندج خواست تا تمرکز خود را بر روی پروژه‌های قابل افتتاح دهه فجر جمع کنند و در صورتیکه پروژه‌ای برای این ایام دارند هرچه سریع‌تر نسبت به اتمام آن اقدام کنند.

فرماندار سنندج همچنین خواستار مشارکت مردم برای حضوری پرشور در انتخابات پیش‌رو شد و گفت: باید مردم را آگاه کرد که دشمن از هم اکنون برای این رویداد بزرگ در حال برنامه‌ریزی است.

در ادامه این جلسه اعضای کمیته‌های مختلف ستاد دهه فجر استان کردستان به بیان برنامه‌های خود برای برگزاری هرچه بهتر این ایام در استان پرداختند.

کد خبر 5994397

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha