پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۵ آذر ۱۳۸۶، ۱۳:۱۵

ستاد کل نیروهای مسلح:

دانشجویان همچنان پرچمدار جنبش دانشجویی علیه آمریکا باشند

ستاد کل نیروهای مسلح در بیانیه ای به مناسبت 16 آذر روز دانشجو تاکید کرد که دانشجویان همچنان پیشتاز و پرچمدار جنبش دانشجویی علیه آمریکا باشند .

به گزارش خبرگزاری مهر، در بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح به مناسبت 16 آذر آمده است: روز 16 آذر روز کشتار دانشجویان توسط دژخیمان محمد رضا پهلوی به بهانه اعتراض به سفر یکی از سران کاخ سفید (نیکسون) در دانشکده فنی تهران یادآور روز اظهار تفنر و انزجار بر علیه دولت سلطه گر آمریکا است که نماد آن انجام کودتای 28 مرداد سال 1322 برای احیای رژیم استبداد شاه از طرف عامل اجنبی تلقی می شود.

این بیانیه می افزاید : جنبش دانشجویی  با انگیزه های دینی و انقلابی وارد مبارزه با استبداد دوران ستم شاهی و استعمار نوین به سرکردگی آمریکا شکل گرفت و به حول و قوه الهی تا امروز نیز انگیزه های استکبار ستیزی خود را حفظ نمود و امید است در آینده نیز همچنان پرچمدار مبارزه با دولت سلطه گر آمریکا باشد.

در ادامه بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح آمده است : هر چند که بعضی از خناسان با ایجاد شبهه افکنی وجنگ روانی سعی در انحراف این اندیشه پاک و انگیزه الهی دارند؛ لیکن جنبش دانشجویی  نه تنها طی سه دهه پس از پیروزی انقلاب اسلامی با حضور در صحنه های مهم مانند انقلاب فرهنگی، تسخیر لانه جاسوسی، دوران دفاع مقدس و سایر عرصه ها توانسته علاوه بر پویایی و رشد بالنده در جهت تعمیق لایه های مبارزه با استکبار گام برداشته، بلکه در برهه ای از زمان ضربه های جبران ناپذیری بر پیکره سلطه جهانی به سرکردگی آمریکا وارد نموده است که تسخیر لانه جاسوسی آمریکا انتقام و سمبل تنفر این قشر از دولت زورگوی آمریکا محسوب می شود.

این بیانیه می افزاید : در حال حاضر نیز که در برهه ای از مقاطع حساس تاریخ انقلاب اسلامی قرار داریم و آمریکا اشغالگر هر روز به بهانه ای چنگ ودندان به ملت ایران نشان می دهد دانشجویان این مرز و بوم همانند تمامی اقشار ملت آگاه ایران در مقابل سیاست های فزون خواهانه آمریکا ایستاده اند و پاسخ دندان شکنی به سران کاخ سفید در دفاع از حقوق مسلم ایران در استفاده از انرژی هسته ای می دهند.

ستاد کل نیروهای مسلح نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره روز 16 آذر نماد مبارزه علیه نظام سلطه شهدای دانشجوی دوران دفاع مقدس و دانشجویان آزاده و ایثارگر، از فرزندان این مرز و بوم انتظار دارد با استعلای پرچم مقدس اسلام عزیز در سراسر گیتی، همچنان پیشتاز و پرچم دار جنبش دانشجویی بر علیه آمریکا در جهان باشند.

کد خبر 599779

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha