به گزارش خبرنگار مهر، محمد کریمی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: با مساعدت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور یک دستگاه خودرو ۱۹۲۴ در اختیار شرکت آب و فاضلاب استان قرار گرفت.
وی افزود: پس از انجام مراحل قانونی و کسب مجوزهای لازم در راستای آمادگی هر چه بیشتر شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری برای ارائه خدمات آبرسانی بهتر در شرایط خاص این خودرو به تانکر حمل آب آشامیدنی تجهیز شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری ادامه داد: با اضافه شدن این خودرو هم اکنون شرکت آبفا استان ۹ دستگاه خودرو برای آبرسانی سیار آماده خدمات رسانی در اختیار دارد.
کریمی عنوان کرد: با اعتباری بالغ بر ۳۵ میلیارد ریال این خودرو تهیه شده و جهت تجهیز آن نیز بیش از ۲ میلیارد ریال هزینه شده است.
وی خاطرنشان کرد: تانکر نصب شده بر روی دستگاه خودرو ۱۹۲۴ قابلیت حمل ۱۰ هزار لیتر آب را دارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: خودروهای آبرسانی سیار در اختیار دفتر مدیریت بحران این شرکت هستند تا در سراسر استان و در مواقع لازم در خارج از استان به مردم خدماترسانی نمایند.
کریمی بیان کرد: شرکت آبفا وظیفه تأمین آب آشامیدنی و جمعآوری، تصفیه و دفع پساب فاضلاب مشترکان در سراسر چهارمحال و بختیاری را بر عهده دارد.
نظر شما