۱۹ آذر ۱۳۸۶، ۱۶:۴۹

میرزاپور در گفتگو با مهر:

تساوی برای ما مانند شکست است / تا پایان فصل در استیل آذین می مانم

دروازه بان تیم فوتبال استیل آذین گفت: برای تیم ما که یکی از بهترین و پرمهره ترین تیم های لیگ دسته اول تساوی خانگی مقابل تیم کاوه مانند شکست است.

ابراهیم میرزاپوربا بیان این مطلب درگفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تیم فوتبال کاوه برای بازی مقابل استیل آذین با انگیزه حفظ نتیجه به میدان آمده بود و به همین خاطر ارائه بازی تدافعی را مدنظر داشت و با ضدحملات دنبال گلزنی به تیم ما بود.

وی ادامه داد: با این وجود تیم ها بارها صاحب شانس گلزنی شد که از آن استفاده لازم را نبردیم، ازسوی مقابل تیم کاوه با ضدحملات خطرناک چندبار تا آستانه گلزنی پیش رفت که توانست دریکی از این موارد به گل دست یابد.

دروازه بان تیم فوتبال استیل آذین با ابراز نارضایتی از توقف تیمش در بازی مقابل کاوه تهران گفت: برای تیم ما تساوی در خانه مانند شکست است. ما باید امتیازهای بازی های خانگی را از آن خود کنیم تا در ادامه مسابقات از نظر نتیجه گیری موفق تر باشیم.

میرزاپور با امیدواری از آینده تیمش یاد کرد و در خصوص عملکرد خود طی بازی های اخیر گفت: من 13 ماه دور از میدان بودم و بازی مقابل کاوه چهارمین دیداری بود که پس از طی دوران مصدومیت انجام می دادم. برای یک فوتبالیست فضای تمرین با مسابقه قابل مقایسه نیست. گرچه در تمرین شرایط خوبی داشتم اما تمام سعی خود را کردم تا همین آمادگی را در میدان نیز نشان دهم و کارایی خوبی برای تیم استیل آذین داشته باشم.

وی درخصوص شایعه جدایی ازتیم فوتبال استیل آذین گفت: من تا پایان فصل با تیم استیل آذین قرارداد دارم و دوست دارم به این قرارداد پایبند باشم. درحال حاضر نیز به جدایی فکر نمی کنم شاید تیمی خواهان من باشد اما مذاکره ای در این مورد نداشته ام.

دروازه بان پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان پیرامون بازگشت دوباره به اردوی این تیم گفت: تا زمان آغاز مسابقات فوتبال مقدماتی جام جهانی بیشتر ازیک ماه فرصت باقی است و من می توانم آماده تر از امروز در خدمت تیم ملی باشم. امیدوارم نظر مربیان تیم ملی را برای همراهی تیم کشورم جلب کنم.

میرزاپور در پاسخ به این سئوال که "آیا مربیان تیم ملی کشورمان بازی های لیگ یک هم مدنظر خواهند داشت؟"، گفت: با توجه به حضور بازیکنان خوب در لیگ دسته اول حتما مربیان تیم ملی به این رقابت ها نگاه ویژه خواهند داشت تا بهترین ها را برای حضور در اردوی تیم ملی انتخاب کنند.

وی با ابراز تشکر از وحید قلیچ مربی دروازه بان های تیم فوتبال استیل آذین درخصوص شرایط دیگر دروازه بانان تصریح کرد: ما درفضایی آرام تمرین می کنیم و آماده بازی هستیم . در این بین هرکدام از ما سه نفر که فرصت بازی پیدا کرد دیگر دروازه بانان از بازی کردن او نارحت نمی شوند تا حد امکان به او کمک می کنند.

کد خبر 602064

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha