پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ بهمن ۱۴۰۲، ۱۴:۵۱

هفته پر بارش برای استان‌ های شمالی و آذربایجان شرقی

هفته پر بارش برای استان‌ های شمالی و آذربایجان شرقی

استان‌های گلستان، مازندران، گیلان و آذربایجان شرقی با بارش تجمعی معادل ۵۰ تا ۷۵ میلی‌متر در هفته جاری پر بارش ترین استان‌های کشور خواهند بود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مؤسسه تحقیقات آب، برای هفته جاری وقوع بارش‌ها در حاشیه دریای خزر و برخی مناطق غرب و شمال غربی کشور مورد انتظار است. در این مناطق کشور، مقادیر تجمعی بارش تا ۵۰ الی ۷۵ میلی‌متر پیش‌بینی‌شده است.

بر اساس تقسیمات حوضه‌های درجه ۱ کشور، حوضه آبریز دریای خزر با مقدار میانگین ۹.۴ میلی‌متر و بیشینه نقطه‌ای ۵۲.۷ میلی‌متر پرباران‌ترین حوضه‌کشور در هفته جاری خواهد بود.

همچنین حوضه آبریز فلات مرکزی با مقدار میانگین ۱.۱ میلی‌متر و بیشینه نقطه‌ای ۱۹.۶ میلی‌متر کم باران‌ترین حوضه درجه ۱ کشور می‌باشد.

بر اساس این گزارش، از میان حوضه‌های درجه ۲ کشور، حوضه قره‌سو و گرگان با متوسط بارش ۲۴.۱ میلی‌متر و بیشینه بارش ۵۲.۷ میلی‌متر پرباران‌ترین حوضه درجه دو کشور می‌باشد.

از میان استان‌های کشور، استان‌های گلستان، مازندران، گیلان و آذربایجان شرقی با بارش تجمعی معادل ۵۰ تا ۷۵ میلی‌متر در هفته جاری پر بارش ترین استان‌های کشور خواهند بود.

کد خبر 6029781

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha