پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ اسفند ۱۴۰۲، ۹:۲۰

رئیس پلیس راه استان اصفهان:

همه محورهای اصفهان لغزنده است/در آزادراه اصفهان -کاشان تردد نکنید

همه محورهای اصفهان لغزنده است/در آزادراه اصفهان -کاشان تردد نکنید

اصفهان - رئیس پلیس راه استان اصفهان گفت: همه محورهای مواصلاتی استان اصفهان به دنبال بارش باران و برف لغزنده است.

سرهنگ علی مولوی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین وضعیت محورهای استان اصفهان اظهار کرد: در حال حاضر در همه محورهای مواصلاتی استان بارش برف و باران را داریم.

وی افزود: بیشترین بارش در محور آزادراه اصفهان – کاشان در حال حاضر در جریان است، ادامه داد: در این محور جاده بسیار لغزنده است و پیشنهاد می‌شود رانندگان بیشتر از از جاده قدیم استفاده کنند و در صورت لزوم برای عبور از این محور، تجهیزات ایمنی و سوخت کافی به همراه داشته باشند.

رئیس پلیس راه استان اصفهان با بیان اینکه دیگر محورهای استان اصفهان نیز لغزنده است، ادامه داد: محور انارک به سمت چوپانان در گردنه زنجیرگاه به دلیل نقص فنی دستگاه‌های برف روب در حال حاضر مسدود است و تا ساعتی دیگر بازگشایی می‌شود.

وی در خصوص تصادفات شب گذشته تاکنون نیز ابراز کرد: از شب گذشته تاکنون ۹۰ تصادف خسارتی و ۱۵ تصادف جرحی گزارش شده است.

کد خبر 6037421

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha